• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle 13.gün

efrt1501

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2025
3
1
1
31
Merhabalar Ovitrelle 2. Kez vuruldum bu ay 4 mayısta iğne oldum ve 5 mayısta ilk ilşşkş
Oldu bugün 13.günü awox erken gebelik testi yaptım ilk idrarda sizce var mı?

Eklentiler

• IMG_1076.webp
    IMG_1076.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 75
Bende göremedim canım hayırlısı olsun inşallah bende bu ayın 9'da ovitrelle oldum öncesinde klomen kullandım haftaya test yapıcam bi merak bekliyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Bende göremedim canım hayırlısı olsun inşallah bende bu ayın 9'da ovitrelle oldum öncesinde klomen kullandım haftaya test yapıcam bi merak bekliyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Amin inşallah yorucu bi süreç sürekli acaba mı diye dolaşmak eşimde varikosel var ama haftaya sonucu gösterecek sperm testinde genelde bir şey yok diyoardı ultrasonda çıktı suçlu aramak değil de onu da asla üzmek istemem bende ya da onda sorun yok eminim ama tedavisi varsa bir an evvel yönelmek istiyoruz bu ayda olmazsa aşılamaya başlayacağım nasip allahtan

Amin inşallah yorucu bi süreç sürekli acaba mı diye dolaşmak eşimde varikosel var ama haftaya sonucu gösterecek sperm testinde genelde bir şey yok diyoardı ultrasonda çıktı suçlu aramak değil de onu da asla üzmek istemem bende ya da onda sorun yok eminim ama tedavisi varsa bir an evvel yönelmek istiyoruz bu ayda olmazsa aşılamaya başlayacağım nasip allahtan
Hayırlısı olsun hakkınızda Rabb'im isteyen herkese nasip etsin o duyguyu 🤲

Merhaba , ben de Mayıs 16 si ovitrelle yaptırdım, bugun ayın 28 si dayanamayıp test yaptım negatif cikti . Erken mi test yaptım bilmiyorum , normal mi 12 gun sonra negatif olması sizce ?

Back
X