Ovitrelle 18. Gün

Tgba21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2025
98
14
3
24
Bugün 18. Günüm 16.gunde idrarda negatif görmüştüm bir haftadır süren beyaz ve sulu bir akıntım var adetim 5 gün gecikti
Kist oluşmuş olabilir mi çünkü idrar negatif çıkıyor
Kist olusanlar beyaz akintiniz var mıydı ve regliniz gecikmiş miydi

Bugün 18. Günüm 16.gunde idrarda negatif görmüştüm bir haftadır süren beyaz ve sulu bir akıntım var adetim 5 gün gecikti
Kist oluşmuş olabilir mi çünkü idrar negatif çıkıyor
Kist olusanlar beyaz akintiniz var mıydı ve regliniz gecikmiş miydi
İdrar testlerine güvenmeyin lütfen bende ovitrelleden sorna 12. Gün yaptım negatif çıktı 13. Gün pozitif çıktı 14. Gün tekrar negatif çıktı. 16. Gün gidip kan testi yaptırdım sonuç 78 yani demem o ki testler yanıltıyor umutlandirmak istemem ama regl olmamış alıntı var muhtemelen hamilesiniz çünkü bende de böyle belirtiler olmuştu birde kasık ağrısı vardı.

İdrar testlerine güvenmeyin lütfen bende ovitrelleden sorna 12. Gün yaptım negatif çıktı 13. Gün pozitif çıktı 14. Gün tekrar negatif çıktı. 16. Gün gidip kan testi yaptırdım sonuç 78 yani demem o ki testler yanıltıyor umutlandirmak istemem ama regl olmamış alıntı var muhtemelen hamilesiniz çünkü bende de böyle belirtiler olmuştu birde kasık ağrısı vardı.
Bugün 19. Günüm doktora çıktım kist oluşmuş 6cm yumurta çatlamamış

İdrar testlerine güvenmeyin lütfen bende ovitrelleden sorna 12. Gün yaptım negatif çıktı 13. Gün pozitif çıktı 14. Gün tekrar negatif çıktı. 16. Gün gidip kan testi yaptırdım sonuç 78 yani demem o ki testler yanıltıyor umutlandirmak istemem ama regl olmamış alıntı var muhtemelen hamilesiniz çünkü bende de böyle belirtiler olmuştu birde kasık ağrısı var
4 yumurta vardı 6 cm kist oluşmuş buna rağmen hamilelik olabilir mi ki

Bilemiyorum bunu en iyi en doğru cevabı beta hcg ve doktorunuz söyler
Beta HCG 0.1 geldi doktor olumlu konuştu çünkü şimdilik gebelik yok dedi ama olamaz diyemem çünkü regl olmamissin dedi ve üstüne basa basa söyledi bir kaç kere

Beta HCG 0.1 geldi doktor olumlu konuştu çünkü şimdilik gebelik yok dedi ama olamaz diyemem çünkü regl olmamissin dedi ve üstüne basa basa söyledi bir kaç kere
İnşallah olur ama sizi üzmek istemem ama 19 günde bebek olsa o değer biraz yükselirdi. Mesela ben 16. Gün test vermiştim 78 çıkmıştı sonuç. Yine de Allah'tan ümit kesilmez.

İnşallah olur ama sizi üzmek istemem ama 19 günde bebek olsa o değer biraz yükselirdi. Mesela ben 16. Gün test vermiştim 78 çıkmıştı sonuç. Yine de Allah'tan ümit kesilmez
Bugün sabah kahverengi akıntı geldi şuan hiç bişey yok devamı gelmedi ve adet olacakmış gbi bir ağrı da yok

Back
X