• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OVİTRELLE 7. Gün silik çizgi

Vallahi doktorum ilişkinin hiçbir zararı yok yap yapabildiğin kadar dedi😂
Yaaa nebilim bende öyle düşünüyorum ama burda okuduklarım gün aşırı demiş eşimde sperm sorunu yok ben günde iki şeklinde gittim 😂😂 garantiye alıyormuş gibi biri tutmazsa diğeri tutsun mantığı var 😂😂

Yaaa nebilim bende öyle düşünüyorum ama burda okuduklarım gün aşırı demiş eşimde sperm sorunu yok ben günde iki şeklinde gittim 😂😂 garantiye alıyormuş gibi biri tutmazsa diğeri tutsun mantığı var 😂😂
Tutar Allah’ın izniyle ya Allah Herkese nasip etsin bizi de içinden ayırmasın ☺️

Vallahi benim ilk 3 sol kasıktan bacağıma çok ağrı oldu ve çok çok uyudum ama şimdi sadece alt karında bir ağırlık gibi ama kestiremiyorum onun dışında hiçbir belirtim yok senin
Yaaa acaba iğne mi uyku yaptım bende iki gündür inanılmaz çok uyudum 😂 ama bu benim 3.iğnem diğerlerinde olmamıştı hatırlamıyorum ama

Yaaa acaba iğne mi uyku yaptım bende iki gündür inanılmaz çok uyudum 😂 ama bu benim 3.iğnem diğerlerinde olmamıştı hatırlamıyorum ama
açıkçası belirti aramıyorum yaşadığımız şeyler de yapay gebelik belirtisi belirti bende adet geçince olur senin kaçıncı günün bugün

Haber edelim birbirimize muhakkak ne olduğunu ☺️
Tabiki canım senin bugün kaçıncı günün ya ben az mı değerlendirdim sence içim rahat deil cuma akşamı yaptırdım iğneyi cumartesi iki pazar günü iki ilişki oldu dün olmadı

Tabiki canım senin bugün kaçıncı günün ya ben az mı değerlendirdim sence içim rahat deil cuma akşamı yaptırdım iğneyi cumartesi iki pazar günü iki ilişki oldu dün olmadı
Benim 8 günüm bugün ilişki yap sen ama yumurtan çatlamıştır 36 saatte net çatlıyor ben kafama göre takılıyorum ilişkiyi

Back
X