- 3 Ocak 2021
- 4.534
- 1.401
- 83
- 35
Yaaa nebilim bende öyle düşünüyorum ama burda okuduklarım gün aşırı demiş eşimde sperm sorunu yok ben günde iki şeklinde gittimVallahi doktorum ilişkinin hiçbir zararı yok yap yapabildiğin kadar dedi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa nebilim bende öyle düşünüyorum ama burda okuduklarım gün aşırı demiş eşimde sperm sorunu yok ben günde iki şeklinde gittimVallahi doktorum ilişkinin hiçbir zararı yok yap yapabildiğin kadar dedi![]()
Tutar Allah’ın izniyle ya Allah Herkese nasip etsin bizi de içinden ayırmasınYaaa nebilim bende öyle düşünüyorum ama burda okuduklarım gün aşırı demiş eşimde sperm sorunu yok ben günde iki şeklinde gittimgarantiye alıyormuş gibi biri tutmazsa diğeri tutsun mantığı var
![]()
Amin inşallah canım varmı bir belirtinTutar Allah’ın izniyle ya Allah Herkese nasip etsin bizi de içinden ayırmasın![]()
Vallahi benim ilk 3 sol kasıktan bacağıma çok ağrı oldu ve çok çok uyudum ama şimdi sadece alt karında bir ağırlık gibi ama kestiremiyorum onun dışında hiçbir belirtim yok seninAmin inşallah canım varmı bir belirtin
Yaaa acaba iğne mi uyku yaptım bende iki gündür inanılmaz çok uyudumVallahi benim ilk 3 sol kasıktan bacağıma çok ağrı oldu ve çok çok uyudum ama şimdi sadece alt karında bir ağırlık gibi ama kestiremiyorum onun dışında hiçbir belirtim yok senin
açıkçası belirti aramıyorum yaşadığımız şeyler de yapay gebelik belirtisi belirti bende adet geçince olur senin kaçıncı günün bugünYaaa acaba iğne mi uyku yaptım bende iki gündür inanılmaz çok uyudumama bu benim 3.iğnem diğerlerinde olmamıştı hatırlamıyorum ama
Benim erken daha ya iğne gününü saymıyorum bugün 4.günaçıkçası belirti aramıyorum yaşadığımız şeyler de yapay gebelik belirtisi belirti bende adet geçince olur senin kaçıncı günün bugün
Haber edelim birbirimize muhakkak ne olduğunuBenim erken daha ya iğne gününü saymıyorum bugün 4.gün
Haber edelim birbirimize muhakkak ne olduğunuBenim erken daha ya iğne gününü saymıyorum bugün 4.gün
ben iğne gününü sayıyorum çünkü sabah 9 da vuruldum çok erkendi diyeBenim erken daha ya iğne gününü saymıyorum bugün 4.gün
Tabiki canım senin bugün kaçıncı günün ya ben az mı değerlendirdim sence içim rahat deil cuma akşamı yaptırdım iğneyi cumartesi iki pazar günü iki ilişki oldu dün olmadıHaber edelim birbirimize muhakkak ne olduğunu![]()
Ben cuma günü akşam 10 da yaptırdımHaber edelim birbirimize muhakkak ne olduğunu
ben iğne gününü sayıyorum çünkü sabah 9 da vuruldum çok erkendi diye
Benim 8 günüm bugün ilişki yap sen ama yumurtan çatlamıştır 36 saatte net çatlıyor ben kafama göre takılıyorum ilişkiyiTabiki canım senin bugün kaçıncı günün ya ben az mı değerlendirdim sence içim rahat deil cuma akşamı yaptırdım iğneyi cumartesi iki pazar günü iki ilişki oldu dün olmadı
Nebilim dün boş geçti diye bir an modum düştü bugünü değerlendirmeye çalışayımBenim 8 günüm bugün ilişki yap sen ama yumurtan çatlamıştır 36 saatte net çatlıyor ben kafama göre takılıyorum ilişkiyi
Düşmesin modun çocuk yapmak içinde eşinle birlikte olma isteyerek ol onu aklından çıkararak yapNebilim dün boş geçti diye bir an modum düştü bugünü değerlendirmeye çalışayım
Elde deil işte ne yazık kiDüşmesin modun çocuk yapmak içinde eşinle birlikte olma isteyerek ol onu aklından çıkararak yap
Haklısın ne diyim vallahiElde deil işte ne yazık ki![]()
Nasılsın bir gelişme var mı ?Elde deil işte ne yazık ki![]()