Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle 8.gün pozitif

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tatlikavun

Kova Burcu kadını ♒️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2021
1.403
2.168
63
Kızlar bugün test yaptım sonuç pozitif sadece merakımdan ve o çift çizgiyi görmek için yaptım içim bi tuhaf oldu keşke iğne etkisi olmasaydı ama malesef iğnenin vermiş olduğu yalancı pozitifi gördüm 8 aydır deniyoruz bi kere bile o çizgiyi görmedim inşallah 14.gün yine pozitifi görürüm

Eklentiler

• 45480595-43DD-4C6A-80F8-26B1E29E3990.webp
    45480595-43DD-4C6A-80F8-26B1E29E3990.webp
    137,2 KB · Görüntüleme: 99
Kızlar bugün test yaptım sonuç pozitif sadece merakımdan ve o çift çizgiyi görmek için yaptım içim bi tuhaf oldu keşke iğne etkisi olmasaydı ama malesef iğnenin vermiş olduğu yalancı pozitifi gördüm 8 aydır deniyoruz bi kere bile o çizgiyi görmedim inşallah 14.gün yine pozitifi görürüm
İnşallah canım gönlünce olur

Beklemek yoruyor değil mi her ay oldumu olmadı mı insanı geriyor
Malesef ki yoruyor ve insanın psikolojisi bozuluyor olmayacak mı diye. Ama bu ay çok düşünmemeye çalıştım cnku ciddi anlamda üzüldüm yoruldum. Ramazan da geldi gün aşırı ilişki ile devam ettik gerisi Allaha kaldı bakalım

Malesef ki yoruyor ve insanın psikolojisi bozuluyor olmayacak mı diye. Ama bu ay çok düşünmemeye çalıştım cnku ciddi anlamda üzüldüm yoruldum. Ramazan da geldi gün aşırı ilişki ile devam ettik gerisi Allaha kaldı bakalım
Ne kadar kaldı Bata canım

Aaa ovitrella böyle yalancı pozitiflik mi yapıyormuş

Canım negatif mi oldu

Canım hayırlı olsun öncelikle. Bende 9. Günümde yaptım baya baya silikti bugün 10.gunum yine çok silik foto çeksem belli olmaz o derece. Sence koyulaşır mı sende nasıl oldu 8.gunden sonra
Teşekkür ederim 😊 Ben 4 gün sonra kan testi yaptırdım normal gebelik testini yapmadım 8. Günden sonra yani 12.gün kanda öğrendim sonra adetim gecikti 1 gün o gün gittim birde değerim 322 çıkmıştı inş seninde vardır

Teşekkür ederim 😊 Ben 4 gün sonra kan testi yaptırdım normal gebelik testini yapmadım 8. Günden sonra yani 12.gün kanda öğrendim sonra adetim gecikti 1 gün o gün gittim birde değerim 322 çıkmıştı inş seninde vardır
İnşallah canım ilk denemem çok umutlanmistim bugün koyulaşır diye heyecanlanmıştım ama olsa koyulasirdi diye üzüldüm

Back
X