• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle 9. Gün

kbrnrr

Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2024
6
1
6
28
Merhaba kızlar ben bu ay femara ve ovitrelle kullandım iğne gününü sayarsam 9. Günüm testlerime bakabilir misiniz tahmini iğne etkisi ne zaman geçer acaba

Eklentiler​

Bu testte bugün öğlen yapmıştım

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 13
Ya teşekkür ederim yorumladığınız için 🌸 Pekii belirtileriniz var mıydı kaç beta hcg ile öğrendiniz acaba
15. Gun 35 le ogrenmıştım belirti olarak ıkı gün çok bacak agrım olmuştu onun dısında adetle aynı zaten benım ayırabıldıgım tek belırtı oydu 😌

Yaaa çok mutlu oldum bana da dua edin lütfen 🥺 Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin 🌸

Sizin belirtiniz var mı peki
Ara ara adet olacakmışım gibi ağrım var bugün 10. Günüm dayanamadım sabah kan testi verdim 4.98 çıktı az önce de erken gebelik testi yaptım iki çizgi kırmızı şekildeydi bilmiyorum artık 2 gün sonra artış var mı diye tekrar kan tahlilini yenilicem

Ara ara adet olacakmışım gibi ağrım var bugün 10. Günüm dayanamadım sabah kan testi verdim 4.98 çıktı az önce de erken gebelik testi yaptım iki çizgi kırmızı şekildeydi bilmiyorum artık 2 gün sonra artış var mı diye tekrar kan tahlilini yenilicem
10. Gün çok erken daha ama yine kayda değer bi sonuç çıkmış inşallah katlanarak artar 12. Gün daha iyi sonuç alırsın 🙏🏻🥹

Back
X