Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 12 gun silik le ogrenıp koyulaşmaya bakıp o şekılde ogrenmıştım 14. Gun testte emın olursunuzBu testte bugün öğlen yapmıştım
Ya teşekkür ederim yorumladığınız içinBen 12 gun silik le ogrenıp koyulaşmaya bakıp o şekılde ogrenmıştım 14. Gun testte emın olursunuz![]()
15. Gun 35 le ogrenmıştım belirti olarak ıkı gün çok bacak agrım olmuştu onun dısında adetle aynı zaten benım ayırabıldıgım tek belırtı oyduYa teşekkür ederim yorumladığınız içinPekii belirtileriniz var mıydı kaç beta hcg ile öğrendiniz acaba
Sizin belirtiniz var mı pekiYaaa çok mutlu oldum bana da dua edin lütfenRabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin
![]()
Ara ara adet olacakmışım gibi ağrım var bugün 10. Günüm dayanamadım sabah kan testi verdim 4.98 çıktı az önce de erken gebelik testi yaptım iki çizgi kırmızı şekildeydi bilmiyorum artık 2 gün sonra artış var mı diye tekrar kan tahlilini yenilicemSizin belirtiniz var mı peki
10. Gün çok erken daha ama yine kayda değer bi sonuç çıkmış inşallah katlanarak artar 12. Gün daha iyi sonuç alırsınAra ara adet olacakmışım gibi ağrım var bugün 10. Günüm dayanamadım sabah kan testi verdim 4.98 çıktı az önce de erken gebelik testi yaptım iki çizgi kırmızı şekildeydi bilmiyorum artık 2 gün sonra artış var mı diye tekrar kan tahlilini yenilicem
İnşallah dua eder misin bana lütfen10. Gün çok erken daha ama yine kayda değer bi sonuç çıkmış inşallah katlanarak artar 12. Gün daha iyi sonuç alırsın![]()
Ederim tabii kiİnşallah dua eder misin bana lütfen![]()