Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle + akinti olmamasi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

lataknatuminrahmetillah

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2020
223
58
28
Selamm kizlar... catlatma ignesini vurdugumun ertesi gunu yumurtlama akintim gelmisti ondan sonra hep kuruydum bugün 15.günüm hala kuru ondan olmadi olsaydi en azindan iğne kaynakli akintilarim olurdu diye dusunuyorum...aranizda iğne vuruldugu halde kuru olupta hamile kalaniniz varmi ? Hala bi ümitim varmi yoksa kuru olmasi tutmadigi manasinami gelir saolun simdiden

Belirtilere takılmayın herkesin bünyesi farklıdır hayırlısı olsun

Orasi oylede ne bilim hic akinti olmamasi kuru olmam sanki bu ayda olmamis gibi hissediyorum... normalde igne kaynaklida olsa akinti olmazmiydi
Dediğim gibi hormon iğneleri kişiden kişiye hatta aydan aya bile değişiyor belirtileri

Onlara takılma cnm akıntı oldu olmadı diye bnde hiç akıntı belirti ağrı sızı bilmem başka birşey yok şükürler olsun 6+3 olduk yok akıntı oldu tuttu olmadı tutmadı diye birşey yok yada ağrı oldu tuttu olmadı tutmadı yada ağrı olmadı tutmadı diye birşey yok

Bnde sıfır akıntı hiç akıntının a si olmadı ağrı dahi olmadı hiç yani bunlri düşünme sen kafana takma boşuna kendini sterese sokma sil at kafandan Rum düşünceleri alakası yok ya kim söylediyse saçmalamış iyice yok kuru olunca tutmadığı anlamına gelmiyor boşver takma kafana

İğnenin 15. Günüymüş test yaparsanız çıkar bi deneyin isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…