Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üyelik iptal edilmiş acaba ilaç ismi paylaştığı için mi olduOvitrelle iğnesi bulamıyorum İstanbul Anadolu acil yardımcı olur musunuz
Zeynep Kamil hastanesinin karşındaki eczanelerin hepsinde var kuzum ZEYNEP ZENGİN ECZANESİ nden alıyorum ben herşyimi hep var.Ovitrelle iğnesi bulamıyorum İstanbul Anadolu acil yardımcı olur musunuz
Merhaba Bayraklı Lila eczanesi yarın telefonla bi ara ben deliler gibi eczane eczane telefonla arayıp ovitrelli ararken sağolsun ben sizin için bi wp grubumuza sorayım dedi ve 10dk sonra geri aradı çiğlide bi eczanede kalmış dedi o eczaneyi arayıp ayırtıp akşamına gidip almıştım ilacı. Şifa görürsün inşaallah.İzmir ve manisada arıyorum
Teşekkür ederim maalesef doktor kontrole çağırdığı gün reçete yazdı aynı gün bulup yapmam gerekiyordu Manisadan buldum gerçekten çok sinir bozucu bir durum ya daha önceden sormuştum önceden bulalım mı diye belki yazmam dedi resmen oyaladıMerhaba Bayraklı Lila eczanesi yarın telefonla bi ara ben deliler gibi eczane eczane telefonla arayıp ovitrelli ararken sağolsun ben sizin için bi wp grubumuza sorayım dedi ve 10dk sonra geri aradı çiğlide bi eczanede kalmış dedi o eczaneyi arayıp ayırtıp akşamına gidip almıştım ilacı. Şifa görürsün inşaallah.
Teşekkür ederim maalesef doktor kontrole çağırdığı gün reçete yazdı aynı gün bulup yapmam gerekiyordu Manisadan buldum gerçekten çok sinir bozucu bir durum ya daha önceden sormuştum önceden bulalım mı diye belki yazmam dedi resmen oyaladı
Yok benim ki dondurulmuş embriyo transferi gonalf için kullanmıyorum yani . Ben normal yolla çocuk deneyemem kas hastasıyım çocuğa geçme riski varİki kez aşılama oldum ikisinde de artık adetimin 2. 3. günü ne zaman gidersem o zaman yazdı, bunu şimdiden ara bul güzelce buzdolabında muhafaza et diye. Ben söyleyince kullanacaksın dedi. Kötü olmuş ama muhtemelen yumurta geliştirici hapta kullanmışsındır zaten yumurta çatlayacak inşaallah o günlere denk gelir iğneye ihtiyaç duymadan hamile kalırsın
Aaa anladım çok geçmiş olsun, her şey gönlünüzce olsun inşaallahYok benim ki dondurulmuş embriyo transferi gonalf için kullanmıyorum yani . Ben normal yolla çocuk deneyemem kas hastasıyım çocuğa geçme riski var