Ovitrelle çatlama belirtisi

Evatayde

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2021
59
23
38
Selam arkadaşlar ovitrelle catlatma iğnesi oldum sabah 11:30 da gecesinde cok sıcaklayarak uyandım yorganı felan actım ama bende akıntı olmadı yumurta catlamışmıdır bilgisi olan varsa ?

Selam arkadaşlar ovitrelle catlatma iğnesi oldum sabah 11:30 da gecesinde cok sıcaklayarak uyandım yorganı felan actım ama bende akıntı olmadı yumurta catlamışmıdır bilgisi olan varsa ?
Merhabaa.. Bence çatlama bugün olur ben ağrıdan hissediyorum çatladığını.. Aşırı kasık ağrım oluyorr

Merhabaa.. Bence çatlama bugün olur ben ağrıdan hissediyorum çatladığını.. Aşırı kasık ağrım oluyorr
Genelde akıntı oluyo diye yazmışlarda bende pek olmadı birde ben cumartesi yaptm catlatmayı erken gebelik testi yapsam çıkarmı dersin

Hayırrr yapma çok erken. Benim 11.günüm bugün sabırla bekliyorum 15.gün net çıkar diyorlar

senin ilk çatlatmamı

senin ilk çatlatmamıydı
Yok ben ilk 1 yıl önce başladım. 3 kere her ay ovitrelle ve klomen başladık. Sonra bıraktım bıraktığım ay hamile olduğumu öğrendim.. Kalbi durdu maalesef. Sonuçları beklediğimiz içib 5 ay kadar ara verdik yine başladık.. Hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…