Ovitrelle catlatma ignesi kullananlar yardimci olur musunuz?

Merhaba ben 13 mayısta çatlatma iğnesi oldum dün test yaptım silik çizgi çıktı bugünde yaptım çok zor belli olucak şekilde çıktı öğlen 1de yaptım testleri

Ben dün akşam yaptım iğneyi bugün sol kasığımda ağrı oldu çok heyecanlıyım inşaalh rabbim hepimize nasip eder sabırsızlıkla bekliyorum

Kızlarrr merhaba Ben klomen sonrası Çatlatma iğnesi oldum iğne olalı 3 gün oldu ama kasık ağrım ve kahverengi akıntım var yumurtam çatlamış ama bu akıntı ve ağrı neden oluyor acaba adet öncesi belirtisi gibi aynı Bazen hamileliktede oluyormuş bu konuda bilgisi olan varsa yazsım mutlaka 🙏

Kızlarrr merhaba Ben klomen sonrası Çatlatma iğnesi oldum iğne olalı 3 gün oldu ama kasık ağrım ve kahverengi akıntım var yumurtam çatlamış ama bu akıntı ve ağrı neden oluyor acaba adet öncesi belirtisi gibi aynı Bazen hamileliktede oluyormuş bu konuda bilgisi olan varsa yazsım mutlaka 🙏
Iğne yüzünden kaşık agrisi olması normal ama akıntı hakkında bir bilgin yok bu akıntı hamilelikte yerleşme kanaması olarak da oluyor ama onun için erken iğneden sonra en erken 12 gün sonra gebelik belli olur

Iğne yüzünden kaşık agrisi olması normal ama akıntı hakkında bir bilgin yok bu akıntı hamilelikte yerleşme kanaması olarak da oluyor ama onun için erken iğneden sonra en erken 12 gün sonra gebelik belli olur
adetime 10 gün var acaba adet belirtisi mi hani oluyor adetten öncede Akıntılarımız tutmadmı acaba çünkü çok yeni vuruldum daha tutsada adet belirtisi gelirmi bilemedim ki kafam doldu iyicene

Kızlar bende klomen kullandım dünde çatlama iğnesi oldum bende çok ağrı falan yok şuan bide Progestan hapı verdi bakalım imsAllah kist olmaz çatlar yumurtam hamile kalırım hayırlısıyla Allah istegen herkese nasip etsin inşallah 🤲☺️

Back
X