Ovitrelle çatlatma iğnesi

Neslihan5519

Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2021
30
9
6
31
Merhabalar bir hafta önce ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum şimdi de kasıklarım da bacaklarım da ve ara ara mide bulantım oluyor bu durumu yaşayan var mı sonucu nasıl oldu ? Yardımcı olabilir misiniz

Merhabalar bir hafta önce ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum şimdi de kasıklarım da bacaklarım da ve ara ara mide bulantım oluyor bu durumu yaşayan var mı sonucu nasıl oldu ? Yardımcı olabilir misiniz
Sonuçta iğneler ilaçlar hormonlarımızı değiştiriyor ondan olabiliyor

Sonuç ne oldu canım merak ettim ben de daha bugün oldum iğne

Canım daha adet olmadım günüme 2 gün var ama adet sancısı çekiyorum bu ay da gebelik olmayacak heralde ama sen günlerini iyi değerlendir Rabbim güzel sonuçlar almayı nasip etsin inşallah 🙏
Canim inşallah tutmuştur sancin belkide hamilelik belirtisidir herkes hep bu belirtiyle öğreniyor

Arkadaşlar merhana yeni katıldım bende.. ocak ayında kimyasal gebelik geçirmemle bebek tedavisine başlamış olduk bizde kendiliğinden olmadı çünkü , klomeni bitirmemle birlikte dün çatlatma iğnesi oldum karnımdan bu arada bu benim 2. Denemem mayıs ayında da boyle denemistik olmamişti cok zor adet olmustum klomen kist yapmisti cunku cok zor bi ayda mide bulantilari kramplar doktorumu degistirmemle yeni bi yola girdik bakalim tum testler guzel cikti gecen ayda rahim filmi cekildim beklemedeyim bu ay bende eylül ayı umut veriyor 🌹🌹🌼

Arkadaşlar merhana yeni katıldım bende.. ocak ayında kimyasal gebelik geçirmemle bebek tedavisine başlamış olduk bizde kendiliğinden olmadı çünkü , klomeni bitirmemle birlikte dün çatlatma iğnesi oldum karnımdan bu arada bu benim 2. Denemem mayıs ayında da boyle denemistik olmamişti cok zor adet olmustum klomen kist yapmisti cunku cok zor bi ayda mide bulantilari kramplar doktorumu degistirmemle yeni bi yola girdik bakalim tum testler guzel cikti gecen ayda rahim filmi cekildim beklemedeyim bu ay bende eylül ayı umut veriyor 🌹🌹🌼
Hadi inşallah canım güzel haberlerinle gelirsin inşallah bende çatlatma iğnesi vuruldum adetime 2 gün var ama adet sancısı çekiyorum hayırlısı olsun hepimiz için inşallah 🙏

Ben de cumartesi günü ovitrelle vurundum. Bugun pazartesı günü ara ara kasık agrım ve vijına agrısı cekiyorum. Agrı değil de sancı gibi ara ara giriyor bıcak saplanır gibi

İnşallah güzel sonucunuz olur benim tutmadı dualarım sizinle Rabbim herkese nasip etsin inşallah
Sizin ovitrelle sonrası kanamanız olmus muydu. Benim bir haftadır lekelenme tarzı kahverengi kanamam var. Dogru düzgün değerlendiremedik bile bu yüzden. Ben bu ay cok ümitli değilim

Back
X