- 4 Eylül 2021
- 30
- 9
- 6
- 31
- Konu Sahibi Neslihan5519
-
Sonuçta iğneler ilaçlar hormonlarımızı değiştiriyor ondan olabiliyorMerhabalar bir hafta önce ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum şimdi de kasıklarım da bacaklarım da ve ara ara mide bulantım oluyor bu durumu yaşayan var mı sonucu nasıl oldu ? Yardımcı olabilir misiniz
Sonuç ne oldu canım merak ettim ben de daha bugün oldum iğneMerhabalar bir hafta önce ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum şimdi de kasıklarım da bacaklarım da ve ara ara mide bulantım oluyor bu durumu yaşayan var mı sonucu nasıl oldu ? Yardımcı olabilir misiniz
Canım daha adet olmadım günüme 2 gün var ama adet sancısı çekiyorum bu ay da gebelik olmayacak heralde ama sen günlerini iyi değerlendir Rabbim güzel sonuçlar almayı nasip etsin inşallahSonuç ne oldu canım merak ettim ben de daha bugün oldum iğne
Canim inşallah tutmuştur sancin belkide hamilelik belirtisidir herkes hep bu belirtiyle öğreniyorCanım daha adet olmadım günüme 2 gün var ama adet sancısı çekiyorum bu ay da gebelik olmayacak heralde ama sen günlerini iyi değerlendir Rabbim güzel sonuçlar almayı nasip etsin inşallah
Ayy inşallah canım benim dua edelim birbirimize de Rabbim inşallah hem bize hem isteyen herkese nasip etsinCanim inşallah tutmuştur sancin belkide hamilelik belirtisidir herkes hep bu belirtiyle öğreniyor
Hadi inşallah canım güzel haberlerinle gelirsin inşallah bende çatlatma iğnesi vuruldum adetime 2 gün var ama adet sancısı çekiyorum hayırlısı olsun hepimiz için inşallahArkadaşlar merhana yeni katıldım bende.. ocak ayında kimyasal gebelik geçirmemle bebek tedavisine başlamış olduk bizde kendiliğinden olmadı çünkü , klomeni bitirmemle birlikte dün çatlatma iğnesi oldum karnımdan bu arada bu benim 2. Denemem mayıs ayında da boyle denemistik olmamişti cok zor adet olmustum klomen kist yapmisti cunku cok zor bi ayda mide bulantilari kramplar doktorumu degistirmemle yeni bi yola girdik bakalim tum testler guzel cikti gecen ayda rahim filmi cekildim beklemedeyim bu ay bende eylül ayı umut veriyor
Evet Rabbim hayırlısını versin en iyisini o bilirHadi inşallah canım güzel haberlerinle gelirsin inşallah bende çatlatma iğnesi vuruldum adetime 2 gün var ama adet sancısı çekiyorum hayırlısı olsun hepimiz için inşallah
İnşallah canımEvet Rabbim hayırlısını versin en iyisini o bilir
Benim tutmamış canım adet günüm yarın ve şu anda hiç sancım yok ama normalde benim sancıdan kıvranmam lazım az önce kaset test yaptım tek çizgiCanim inşallah tutmuştur sancin belkide hamilelik belirtisidir herkes hep bu belirtiyle öğreniyor
Bir vaktini bekliyor canim yapacak birsey yok Allahin takdiri ...zor biliyorumBenim tutmamış canım adet günüm yarın ve şu anda hiç sancım yok ama normalde benim sancıdan kıvranmam lazım az önce kaset test yaptım tek çizgi
Çok zor hemde.Bir vaktini bekliyor canim yapacak birsey yok Allahin takdiri ...zor biliyorum
İnşallah güzel sonucunuz olur benim tutmadı dualarım sizinle Rabbim herkese nasip etsin inşallahBen de cumartesi günü ovitrelle vurundum. Bugun pazartesı günü ara ara kasık agrım ve vijına agrısı cekiyorum. Agrı değil de sancı gibi ara ara giriyor bıcak saplanır gibi
Sizin ovitrelle sonrası kanamanız olmus muydu. Benim bir haftadır lekelenme tarzı kahverengi kanamam var. Dogru düzgün değerlendiremedik bile bu yüzden. Ben bu ay cok ümitli değilimİnşallah güzel sonucunuz olur benim tutmadı dualarım sizinle Rabbim herkese nasip etsin inşallah
Yok benim hiç olmadı lekelenme bile yoktuSizin ovitrelle sonrası kanamanız olmus muydu. Benim bir haftadır lekelenme tarzı kahverengi kanamam var. Dogru düzgün değerlendiremedik bile bu yüzden. Ben bu ay cok ümitli değilim
Herkeste farklı etkiler yaratıyor galibaYok benim hiç olmadı lekelenme bile yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?