ovitrelle çatlatma iğnsi için tam saatinde ilişkiye giremezsek nolur? ah kayınpeder!

birtutamzencefil

Guru
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2010
811
32
298
38
allahım sen büyüksün ya rabbim... sabır ver bana...2.5 yıldır bu anı bekliyorum.sonunda bi yumurtam büyüdü ilaçlar sayesinde ve çatlatma iğnesi oldum.ve doktorum bu gece 10 - 11 gibi ilişkiye gir dedi.bi aksilik çıkmaz diodum çıktı:((( kimseye söz vermedik evde kalalım die.
ama kayınpederim rahatsızlandı.3 gün önce idrar yollarından ameliyat olmuştu.gayet iyiydi.ama bugün sancısı olmuş eşim de saat 8:15 de gitti onu hastaneye götürmeye 2,5 saat oldu gelmedi:(((
ve geleceğe de benzemiyor.doktorun dediği saatten bir iki saat sonra girsem olmaz mı:((

Bu çocuğu dünyaya getirmek kaderinizdeyse tabiki olur. Bence umudunuz kaybetmeyin, deneyin şansınızı. Allah hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmayı nasip etsin tüm bebek isteyenlere

hadi bakalım inşallh tutar, rabbim yazmıştır bu gece o meleğin rahmine düşeceğini...
gene de hakkında hayırlısı olsun canım... hayırlı evlatlar için dua edelim..=)
veee dualarım sizee...=):75::75:

cansuery canım ballllll damlıyo ağzından... allah razı olsun. benim için düşündüklerinin 10 mislini sana versin inşalah amin :)

Kısmette varsa, olacağı varsa zaten olur.
Ama tabi şartları da olduğu gibi yerine getirmekte fayda var,
ama geçte olsa olacağı varsa olur zaten.
Allah gönlünüze göre versin, en kısa zamanda nasip etsin inş bebeğinizi.

Birşeyi çok istediğin zaman illa bir aksilik çıkar zaten...
Kayınpederinin suçu da değil elbette...
İnşallah istediğin gibi olır herşey...

Back
X