Ovitrelle,cetrodite ve puregon ihtiyacı olanlar buraya...

riversky45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2009
2
0
86
Manisa

ARKADAŞLAR ELİMDE OVİTRELLE CETRODİTE VE PUREGON İĞNE BULUNMAKTA VE MİADI 2011 YILINA KADAR GEÇERLİ DOKTORUM 5 AYLIK DİYE YAZDI FAKAT İLK PUREGON KULLANMAYA BAŞLAYINCA HEMEN HAMİLE KALDIM GERİ KALANA İHTİYACIM KALMADI.
VE DOKTORUMDA İHTİYACI OLANA VERİRSİN DEDİ ECZANEDEN ALINCADA KÜPÜRLERİ KESİLDİ GERİDE ALINMAYACAĞINA GÖRE İHTİYACI OLANA İSTEDİĞİ UYTGUN FİYATA VERECEĞİM(YANİ MAKUL FİYATI ALACAK ARKADAŞ BELİRLESİN)
ÖNEMLİŞ DEĞİL BEN ARTIK HAMİLEYİM VE BU KADAR PARA VERİNCE İHTİYACIM OLACAĞINDAN LAZIM OLAN ARKADAŞA VERECEĞİM...

iletişim kurabiliriz.

merhaba hayırlı uğurlu olsun, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin :hooray:... bana doktorum puregon 600 yazdı, diğer ilaçlarınız benimkilerle tutmuyor ama sadece puregonu vermeyi düşünürseniz irtibata geçmek isterim, sizin ilaçlarınız uğurlu gelir bize de :) sevgiler...

teşekkürler
bizde 4 adet puregon 300 ıu var. eğer işinize yararsa bunları verelim. haberinizi bekliyoruz. dediğiniz gibi umarım sizede şans getirir.

slm arkadaşlar ben puregon tedavisi görüyorum bana satmak isteyen varmı lütfen aciiil elinde olan arkadaşlar duyrulur şimdiden allah razı olsun

Back
X