Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle den sonra hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Minikmelek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2021
492
145
18
Belirtileriniz nelerdi ilk beta değeriniz neydi ?

Belirtilerim kasik agrisi gogus hassasiyeti ufak ufak batmalar
Beta degerim 48 di
Kaçıncı gün vermistiniz kan benim bugün 11.gun hiç bir belirtim yoktu dünden beri ara ara yoklayan kasık ağrım var normal mi yoksa olmadida adet belirtisi mi acaba canım senin belirtin ne zaman başlamıştı

Kaçıncı gün vermistiniz kan benim bugün 11.gun hiç bir belirtim yoktu dünden beri ara ara yoklayan kasık ağrım var normal mi yoksa olmadida adet belirtisi mi acaba canım senin belirtin ne zaman başlamıştı
14.gun vermistim test 11. Gun cok erken maalesef biraz daha beklemelisin
Herkesin belirtisi farkli genel olarak boyle anlamak cok zor
Benimki 9 10. Gunden sonra baslamisti insallah olmustur ama dusunme bence biraz
daha bekle
Ilk ovitrelle denememde 12.gunde test pozitifti ama 14. Gunde negatif

14.gun vermistim test 11. Gun cok erken maalesef biraz daha beklemelisin
Herkesin belirtisi farkli genel olarak boyle anlamak cok zor
Benimki 9 10. Gunden sonra baslamisti insallah olmustur ama dusunme bence biraz
daha bekle
Ilk ovitrelle denememde 12.gunde test pozitifti ama 14. Gunde negatif
Dünden beri yani 10.günden beri ağrılarım var inşallah tutunuyordur yavrum ikinci tedavim ilki dış gebelikle sonuçlandı birazda korkuyorum ama Allah büyük içim rahatladı çok sağol canım benim 🥰

Dünden beri yani 10.günden beri ağrılarım var inşallah tutunuyordur yavrum ikinci tedavim ilki dış gebelikle sonuçlandı birazda korkuyorum ama Allah büyük içim rahatladı çok sağol canım benim 🥰
Insallah hersey iyi olur mucizen tutunsun sana 14. Gun direk test veya kan testi yap oyle anlisilir rabbim yardimcin olsun insallah
Agrilar iyide olabilir kotu de bunu insallah 14 gunde ogrenebiliriz hayirlisi

Benim 9. Gün hiçbir ağrı,batma,akıntı, hassasiyet yoktur.

Back
X