- 18 Şubat 2021
- 492
- 145
- 18
- Konu Sahibi Minikmelek
-
Belirtilerim kasik agrisi gogus hassasiyeti ufak ufak batmalarBelirtileriniz nelerdi ilk beta değeriniz neydi ?
Kaçıncı gün vermistiniz kan benim bugün 11.gun hiç bir belirtim yoktu dünden beri ara ara yoklayan kasık ağrım var normal mi yoksa olmadida adet belirtisi mi acaba canım senin belirtin ne zaman başlamıştıBelirtilerim kasik agrisi gogus hassasiyeti ufak ufak batmalar
Beta degerim 48 di
14.gun vermistim test 11. Gun cok erken maalesef biraz daha beklemelisinKaçıncı gün vermistiniz kan benim bugün 11.gun hiç bir belirtim yoktu dünden beri ara ara yoklayan kasık ağrım var normal mi yoksa olmadida adet belirtisi mi acaba canım senin belirtin ne zaman başlamıştı
Dünden beri yani 10.günden beri ağrılarım var inşallah tutunuyordur yavrum ikinci tedavim ilki dış gebelikle sonuçlandı birazda korkuyorum ama Allah büyük içim rahatladı çok sağol canım benim14.gun vermistim test 11. Gun cok erken maalesef biraz daha beklemelisin
Herkesin belirtisi farkli genel olarak boyle anlamak cok zor
Benimki 9 10. Gunden sonra baslamisti insallah olmustur ama dusunme bence biraz
daha bekle
Ilk ovitrelle denememde 12.gunde test pozitifti ama 14. Gunde negatif
Insallah hersey iyi olur mucizen tutunsun sana 14. Gun direk test veya kan testi yap oyle anlisilir rabbim yardimcin olsun insallahDünden beri yani 10.günden beri ağrılarım var inşallah tutunuyordur yavrum ikinci tedavim ilki dış gebelikle sonuçlandı birazda korkuyorum ama Allah büyük içim rahatladı çok sağol canım benim
Dua eder misin benim içinInsallah hersey iyi olur mucizen tutunsun sana 14. Gun direk test veya kan testi yap oyle anlisilir rabbim yardimcin olsun insallah
Agrilar iyide olabilir kotu de bunu insallah 14 gunde ogrenebiliriz hayirlisi
Benim 9. Gün hiçbir ağrı,batma,akıntı, hassasiyet yoktur.Kaçıncı gün vermistiniz kan benim bugün 11.gun hiç bir belirtim yoktu dünden beri ara ara yoklayan kasık ağrım var normal mi yoksa olmadida adet belirtisi mi acaba canım senin belirtin ne zaman başlamıştı
Tabi ederimDua eder misin benim için
Durumunuz nedirBenim 9. Gün hiçbir ağrı,batma,akıntı, hassasiyet yoktur.
Canım benim aminnn bizde içinde olmak üzere isteyip dileyen kimsenin kucağını boş koymasın Allah imTabi ederimBiz ve bizim gibi isteyen herkese nasip etsin rabbim dualarimdasin
Sağ kasığımda arada belime vuran bir ağrı var.Durumunuz nedir
Kuzum kaçıncı gün pozitif görmüştünBelirtilerim kasik agrisi gogus hassasiyeti ufak ufak batmalar
Beta degerim 48 di
Birinci denemem de 12. Gunde negatiftiKuzum kaçıncı gün pozitif görmüştün
Bugün 12.gun negatif çıktı çok üzüldüm inşallah pozitife dönerBirinci denemem de 12. Gunde negatifti
2. Denememde 14 gun bisey yapmadan bekledim 14. Gun cok silik bir cizgiyle pozitifti kuzum
Allah’tan umit kesilmez insallah doner hayirlisiylaBugün 12.gun negatif çıktı çok üzüldüm inşallah pozitife döner
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?