Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Artık çok zor bulmak biz tek tek eczaneleri dolaşmıştık öyle bulmuştukKızlar Şırnak’ta oturuyorum elinde Ovitrelle iğne olan var mı lütfen her yeri aradım yok![]()
Maalesef öyle hiç bir yerde yokArtık çok zor bulmak biz tek tek eczaneleri dolaşmıştık öyle bulmuştuk
Çevre illeri aradım Adana Mersin civarına kadar ama hiç bir yerde yoktuŞırnak’ta zaten çok eczane yok
eczaneler.gen.tr sitesinde şehirdeki tüm eczaneler gözüküyor
Evinize yakın ilçelerden başlayıp eczaneleri tek tek arayabilirsiniz
Ben yaşadığım şehirde öyle buldum
Çevre illeri aradım Adana Mersin civarına kadar ama hiç bir yerde yoktu
İnternet üzerinden bazı gruplara sordum var dediler güvenilir mi olur anlamadımÇok zor bulunuyor maalesef
Yılmadan tüm eczaneleri aramak lazım
İnternet üzerinden bazı gruplara sordum var dediler güvenilir mi olur anlamadım
Ankara Bilim eczanesinde var. Eczane sahibinin cep numarası var.İnternet üzerinden bazı gruplara sordum var dediler güvenilir mi olur anlamadım
İnterneti boşver.İnternet üzerinden bazı gruplara sordum var dediler güvenilir mi olur anlamadım
Aynısını yaşadım birkaç gün önce. Çok araştırdım. Bulamazsam doktorumun önerisiyle ganopeptyl alacaktım doktorum otrivelle yoksa onu vur dedi. Ama sonunda 1 tane bulabildim. Bence siz de iyice araştırın ama bulamazsanız doktorunuza sorunKızlar Şırnak’ta oturuyorum elinde Ovitrelle iğne olan var mı lütfen her yeri aradım yok![]()