Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay canım aradım malesef kalmamış yaKartepe Vega eczanesinden 2 hafta önce satın aldım elinde hazır vardı, bir sorar mısınız vardır bence
Evet kuzucum haklısın başladım bakalım aramayaNe demek canım keşke olsaydı, ben de en son ordan aldım. Ama sana tavsiyem ilgili il ilçenin eczaneler listedinden hepsini sırasıyla araman. İlk tedavimde 45. Eczaneyi aradığımda bulmuştum. En azından evden çıkmadan hepsine sorabiliyorsun
Canım Ankara da buldum ben Ankara da tanıdığın var mıBulunca bana da haber verebilir misiniz ben de İzmitteyim. Ben de öğleden sonra arayacağım
Merhabalar hangi eczane acabaCanım Ankara da buldum ben Ankara da tanıdığın var mı
Aura da buldum benMerhabalar hangi eczane acaba
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun umarım bulabilirim ben de çok güzel sonuçlar alın inşallahAura da buldum ben
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun umarım bulabilirim ben de çok güzel sonuçlar alın inşallah
Açtığım Ankara da Overtille başlığına bakın ordada bir hanım efendi Ankara da bulduğunu söylemişti bulamazsanız ona yazınÇok teşekkür ederim Allah razı olsun umarım bulabilirim ben de çok güzel sonuçlar alın inşallah
Çok teşekkürler hemen bakıyorum tekrarAçtığım Ankara da Overtille başlığına bakın ordada bir hanım efendi Ankara da bulduğunu söylemişti bulamazsanız ona yazın