Ovitrelle iğne sonrası ilişki..

QuinnHarley

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2016
66
37
88
30
Hanımlar merhabalar 18 eylülde doktor kontrolümde yumurtam 20 mm görüldü ve doktor ovittrelle çatlatma iğnesi verdi ve iğneyi vurulduktan 24 saat sonra ilişki ve bir gün dolu bir gün boş olacak şekilde ilişkiye girin dedi 19unda akşam 7 de yani 24 saat sonra ilişkiye girdik fakat bugünü değerlendirmem gerekir mi ya da bu günü boş mu bırakacağım mi kafam karıştı fakat sanırım süreç herkeste farklı işliyor umarım hayırlı sonuçlar alırız şimdiden cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler

Yani bir gün ilişki olacak, ertesi gün olmayacak, ertesi gün yine olacak demek istemiş doktorunuz. Şansı arttırmak için 1 gün arayla öneriyorlar genelde. Her gün olursa sperm kalitesi düşüyor sanırım. Ama olacak olduktan sonra tek bir ilişkiden de olur:) hayırlısı olsun hakkınızda.

Insallah hayirlisi ile hamis kalirsn
Bende regli olaym klomene baslayacagm sanrm bana da catlatma ignesi verecek doktor
Esimde de bende bir problem yok cunku cok sukur

Amin inşallah sizde hayırlısıyla hamile kalırsınız ben de klomen kullandım fakat yumurtalarım iyi büyümedi daha sonra gonal f e geçtik .

Benim doktorum ovitrellede 36 saat sonrasına ilişki, ertesi gün saati fark etmeksizin tekrar ilişki ondan sonrada 1 hafta gün aşırı ilişki öneriyor her zaman.Ama dediğiniz gibi hem süreç herkeste farklı işliyor, hem de doktordan doktora da öneriler değişiyor sanırım.İnşallah güzel sonuçlar alırsınız

Kesinlikle okudugum her yorumda farklı yöntemler görüyorum amin inşallaj

Merhaba amin insallah peki sizin tedavi sureci ne durumda
Ben reglimin 3.günü gittim doktora 5.günü klomen estrofem ve vagifem başladım yumrtalarım yavaş büyüdü gonal f verildi 1 yumurtam 20 ml oldu ovitrelle çatlama iğnesi vuruldum ilişki günlerine uyup onuncu gün kontrole çağırdı bakalım kısmet diyorum

Oyyy hadii insallah hayırlı haberler alırsn canm benimm Rabbim bizlere de nasip etsin anneligi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…