Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle iğne sonrası ne zaman kesin sonuç aldınızz ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Minikmelek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2021
492
145
18
Hanımlar çok merak ediyorum kesin sonucu ne zaman aldınız ve belirti var mıydı

İgneden sonra 14. Gun ve sonrası yapılan kaset testlerde cikar sonuc. Ama net kan sonucu tabiki
Cevabınız için teşekkür ederim siz hamilesiniz tebrik ederim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim 🤗 sizde mi iğne kullandınız belirtiniz var mıydı gebelikten önce

Cevabınız için teşekkür ederim siz hamilesiniz tebrik ederim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim 🤗 sizde mi iğne kullandınız belirtiniz var mıydı gebelikten önce
Allah razı olsun, bende iğne aşılama vs yaptırdım ama hepsi olumsuz oldu. Ovulasyon takibi ile kendim takip ederek gebe kalmak nasip oldu. Yumurtlamadan 12. Gun sonra başladı belirtilerim, özellikle kasık ağrısı ve kabızlık.

Allah razı olsun, bende iğne aşılama vs yaptırdım ama hepsi olumsuz oldu. Ovulasyon takibi ile kendim takip ederek gebe kalmak nasip oldu. Yumurtlamadan 12. Gun sonra başladı belirtilerim, özellikle kasık ağrısı ve kabızlık.
İnşallah senin gibi bende yaşarım o güzel duyguyu daha önce bir sağlıksız yani dış gebeliğim var klomenle olmuştu iğne yoktu bu kez ignede verdi doktorum bekliyorum inşallah güzel sonuçlar alırım

İnşallah senin gibi bende yaşarım o güzel duyguyu daha önce bir sağlıksız yani dış gebeliğim var klomenle olmuştu iğne yoktu bu kez ignede verdi doktorum bekliyorum inşallah güzel sonuçlar alırım
İnşallah kuzum, benimde bi kimyasalım var hemen ardına nasip oldu. Aylarca tedavi olumsuzluklar vs derken bıraktım, ovulasyonla oldu oda dusuk olunca insan baya bı kotu oluyor. En hayırlı ve sağlıklı zamanda yeniden nasip etsin inşallah Rabbim 🙏

Back
X