Ovitrelle iğnesi olanlaar?

Tweety88

Tweety88
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
212
79
18
:KK54:Ben dün yani 28 Ağustos'ta yaptırdım. Yumurtam tembelmiş,önce geliştirmek için Serophene verdi. Sonrasında yumurta gelişmiş diyerek Ovitrelle verdi. Dün yaptırdım. Ama 3 4 saat sonra karnımda bi şişlik hissetmeye başladım rahatsızlık veriyo bana. Bi tuhafluk var karnımın içinde. Iğne günü birliktelik önerdi, sonrasında da gün aşırı dedi..
Ben çook sabırsızım. Bunları aynı dönemlerde yaşayan varmı? Beraber beklesek...

Ben de klomen ve ovitrelle ile hamile kaldım. Ben bir cuma günü sabah 7 de iğne oldum. Cumartesi gece çatlaması gerekiyordu. Biz cumartesi sabah, Cumartesi akşam ve pazar akşam denedik sonra salı denedik. Bir daha da denemedik hamile kaldım.

D
Ben de klomen ve ovitrelle ile hamile kaldım. Ben bir cuma günü sabah 7 de iğne oldum. Cumartesi gece çatlaması gerekiyordu. Biz cumartesi sabah, Cumartesi akşam ve pazar akşam denedik sonra salı denedik. Bir daha da denemedik hamile kaldım.
Ay ne güzeel. Rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin canim

Senin adet olcakmışsın gibi agrıların olmuşmuydu

Ama o belli olmaz ki kuzum. Testler yanıltıcı olabiliyor
Canim keske dedigin gibi olsa ama kac tane test yaptim hepsi negatif. Ignenin 12. Gununden sonra testlerim negatife dondu. En son dun sabah yaptim test oda negatif sanmam. Eger bu ay 2 kere yumurtlamadiysam yum tarihi belli gec dollenmede sanmam. Yanim hani bazilarinda hcg idrara gec geciyormus ama bu kadar gec gecmez dimi bilemiyorum ya. Hic adet olcakmisim hissi yok valla

Canim keske dedigin gibi olsa ama kac tane test yaptim hepsi negatif. Ignenin 12. Gununden sonra testlerim negatife dondu. En son dun sabah yaptim test oda negatif sanmam. Eger bu ay 2 kere yumurtlamadiysam yum tarihi belli gec dollenmede sanmam. Yanim hani bazilarinda hcg idrara gec geciyormus ama bu kadar gec gecmez dimi bilemiyorum ya. Hic adet olcakmisim hissi yok valla

Yoo çıkıyo çikmaz olur mu hiç. Bi anda pozitife dönenler var. Başka postta yazistigimiz bi arkadasta gördüm. Kiz 6.günden beri çilginca hergün test yapti pozitif gidiyodu bianda negatife döndü. Ama yılmadı 3 gün sonra pozitif oldu :)

İyi akşamlar hayırlı olsun bebişin Ne gibi belirtilerin oldu rica etsem söyler misin

İyi akşamlar hayırlı olsun bebişin Ne gibi belirtilerin oldu rica etsem söyler misin
Sağ ol canım darısı isteyen herkese olsun inşallah. Yumurtlamadan bir hafta sonra kasıklarımda ağrı vardı. Yumurtlamadan yaklaşık 9 gün sonra yoğurttan tiksindim. Oysa çok severek her gün yerdim. Göğüslerimde de şişkinlik olmaya başlamıştı. Igneden 13 gun sonra kanda pozitif gördüm.

kizlar selam. bende adet duzensizligi yumurta sorunu vs olmamasina ragmen doktorum sadece ovitrelle verdi tek doz. onun disinda bir ilac vermedi. ayni gun iliskiye girmemizmi gerekir dedim fark etmez girebilirsiniz de dedi. bu igneyi neden oldum hala bilmiyorum. sizin anlattiklariniz cok farkli. SAT 23 agustos bu arada. 7 eylul sabah igne olmami istedi.

kizlar selam. bende adet duzensizligi yumurta sorunu vs olmamasina ragmen doktorum sadece ovitrelle verdi tek doz. onun disinda bir ilac vermedi. ayni gun iliskiye girmemizmi gerekir dedim fark etmez girebilirsiniz de dedi. bu igneyi neden oldum hala bilmiyorum. sizin anlattiklariniz cok farkli. SAT 23 agustos bu arada. 7 eylul sabah igne olmami istedi.

Canım yumurtanda sorun olmasa vermez sanırım yaa

Back
X