Ovitrelle iğnesi ve ikiz ihtimali

tontonruz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2010
11
0
86
Kayseri
merhaba bora bey,benim sağ yumurtalıkta 16mm ve 20 mm çapında iki yumurta gelişti ve 25/09/2010 tarihinde ovitrelle yapıldım.27/09/2010 tarihindede aşılama uygulandı.bugün idrardan test yaptım pozitif çıktı.çok heyecanlandım.doğrumudur.yanılgımıdır.birde ikiz olma şansı varmıdır.bana yardımcı olursanız çok sevinirim.teşekkürler.

merhaba bora bey,benim sağ yumurtalıkta 16mm ve 20 mm çapında iki yumurta gelişti ve 25/09/2010 tarihinde ovitrelle yapıldım.27/09/2010 tarihindede aşılama uygulandı.bugün idrardan test yaptım pozitif çıktı.çok heyecanlandım.doğrumudur.yanılgımıdır.birde ikiz olma şansı varmıdır.bana yardımcı olursanız çok sevinirim.teşekkürler.

Hanımefendi bugün neden test yaptırdığınızı sorabilir miyim? Daha adetinize 14. gün var (tarihler doğru değil mi tüm bu işle bu ay yapıldı)

evet hocam ama merak ediyorum.kusura bakmayın. sizce ikiz ihtimali varmı.teşekkürler cevabınız içineyvahedigeldismile

Bir gebeliğin doğru olarak anlaşılabilmesi için işlemden itibaren enaz 14 gün beklemelisiniz. Ovitrelle iğnesi testin pozitif çıkmasına yol açmış. Doktorunuzun önerdiği zamanda test yaptırmalısınız.

Back
X