Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah bulursunuzOvitrelle çatlatma iğnesi İstanbul Avrupa yakasında satan eczane var mı acil bulamıyorum
İnşallah ya çok az zamanım var herşey yolu da gitti şunu da bulsam gerisi Allah'a emanetİnşallah bulursunuz
Ovitrelle çatlatma iğnesi İstanbul Avrupa yakasında satan eczane var mı acil bulamıyorum
Siz bulabildiğim mi ben bi eczanede buldum kadıköydeMaalesef ben de bulamıyorum. Doktorlar ısrarla yazıyor ama piyasada yok varsa da ben denk gelmedim 2 aydır bulamıyorum.
Beylikdüzü ve Büyükçekmece tarafında hiç yok ama şans eseri Eminönünde buldum. Genelde belli yerlerde mi bulunuyor acabaSiz bulabildiğim mi ben bi eczanede buldum kadıköyde
Bilemiyorum ama galiba elinde kalan eczaneler oluyor biraz şans işi oldu artıkBeylikdüzü ve Büyükçekmece tarafında hiç yok ama şans eseri Eminönünde buldum. Genelde belli yerlerde mi bulunuyor acaba
İnşallah bulursunuz başka ilçelerinin deki eczaneleri de arayınArkadaslar ovitrelle arıyorum ben de,pazartesi ihtiyacim var,balikesirdeyim
Hangi eczane acaba benim de pzt ye kadar bulmam lazımÇok teşekkürler Ankaradan bulduk.![]()
Merhaba Eminönü hangi eczane acaba? Bende aylardır arıyorum. Aslında ilkin Beylikdüzü’nde beykent eczanesinde bulmuştum ama resmen raporlu olduğum için vermedi ilacı. Baya sorun yaşadık. Eczane ismi verebilirseniz oraya da sorayım.Beylikdüzü ve Büyükçekmece tarafında hiç yok ama şans eseri Eminönünde buldum. Genelde belli yerlerde mi bulunuyor acaba
Adını bilmiyorum eşime de birisi getirmiş çarşının içinde dedi de keşke bilsem de yardımcı olabilsemMerhaba Eminönü hangi eczane acaba? Bende aylardır arıyorum. Aslında ilkin Beylikdüzü’nde beykent eczanesinde bulmuştum ama resmen raporlu olduğum için vermedi ilacı. Baya sorun yaşadık. Eczane ismi verebilirseniz oraya da sorayım.