Ovitrelle iğnesinden 1 hafta sonra test

damlahanim22

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2021
297
102
18
27
Merhaba arkadaşlar çatlatma iğnesi (ovitrelle) olduktan 1 hafta sonra hiç test yaptınız mı? Yaptıysanız çizgi çıktı mı gerçekten hamile kaldınız mı? Normalde iğnenin üstünden 15 gün geçmesi gerekmiş. Ama iğneyi vurduktan 1 hafta sonra test yapıp silik çizgi çıkmasına rağmen gebe kalanlar varmış öyle okudum bir yerde. Bir arkadaşta 1 haftadan sonra test yapmış negatif çıkmış. Aramızda aceleci davranıp test yapan sonrasında çıkan oldu mu

Ben her gün test yaptım igneden sonra 8. Güne kadar hep çift çizgi çıktı sonrası negatifti hsmile kalamadım. Burda iğne etkisi 12. Güne kadar sürenleri bile gördüm. 14ten önce yapmayın test.

Ben her gün test yaptım igneden sonra 8. Güne kadar hep çift çizgi çıktı sonrası negatifti hsmile kalamadım. Burda iğne etkisi 12. Güne kadar sürenleri bile gördüm. 14ten önce yapmayın test.
Teşekkür ederim

Merhaba arkadaşlar çatlatma iğnesi (ovitrelle) olduktan 1 hafta sonra hiç test yaptınız mı? Yaptıysanız çizgi çıktı mı gerçekten hamile kaldınız mı? Normalde iğnenin üstünden 15 gün geçmesi gerekmiş. Ama iğneyi vurduktan 1 hafta sonra test yapıp silik çizgi çıkmasına rağmen gebe kalanlar varmış öyle okudum bir yerde. Bir arkadaşta 1 haftadan sonra test yapmış negatif çıkmış. Aramızda aceleci davranıp test yapan sonrasında çıkan oldu mu
Merhaba bende dayanamayıp 12. Günde yaptım ama maalesef negatif erkenmi yaptım bilmiyorum

merhaba öncelikle inşallah rabbim tez zamanda hayırlısı ile kalben isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu buraya yazmamın sebebi sizlere ümit olmak bende femera ve ovitrelle kullandım ikinci ayımda elhamdüliilah rabbim nasip etti ilk ay o kadar umutluydumkı olmadı 4 kere kan testı verdım belkı erkenden o kadar heycanlıydım ama en doğru sonu. 16-17 günlerde belli oluyor cunku bende 10 gunumde 13 gunumde çift çizgiyi görüp daha sonra iğnenin etkısı olduğunu öğrenince hüsrana uğrayanlardanım en ıyısı 16-17 gun ve sonrasında kan testı vermek

Back
X