ovitrelle ignesiyle hamile kalanlar

canım ben de bekliyorum merakla......3. tedavimdeyım klomenle ama ıgne vurulmadım. kendısı catlar dedı doktor beklıyorum daha 28 mayıs adet tarıhım

inşallah olur bu sefer kendini rahat bırak allaha tevekkül et artık dualarım seninle ve bizim gibi arkadaşlarla allah isteyen herkese nasip etsin anne olmayı allaha emanet olun

inşallah olur bu sefer kendini rahat bırak allaha tevekkül et artık dualarım seninle ve bizim gibi arkadaşlarla allah isteyen herkese nasip etsin anne olmayı allaha emanet olun
Amın canım ınsallah....Allah ısteyen herkese nasıp eder ınsallah... ınsallah bu sfer olur cok sukur kı saglıgımız yerınde sukretmelıyız dıyorum bazen. ınsallah allah ızın verırse o da hayırlısıyla olur

Amın canım ınsallah....Allah ısteyen herkese nasıp eder ınsallah... ınsallah bu sfer olur cok sukur kı saglıgımız yerınde sukretmelıyız dıyorum bazen. ınsallah allah ızın verırse o da hayırlısıyla olur

amin allah sağlık versin dualarım sizinle sıkma kendini rahat ol inşallah allah nasip eder sana da isteyenlerede

Bende igne kullandim bu ay ve iki gunum kaldi adet olmama ama ilk defa gögsumde agri oldu bu ay... umarim hamileyimdir

Back
X