Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ovitrelle ignesinin kacinci denemesinde hamile kaldiniz?
Bende uc tane vuruldum ama tutmadiben 6 dan fazla vuruldum nerdeyse anca hamıle kalabıldım ama önemlı olan gunlerı tutturabılmek
Bende uc tane vuruldum ama tutmadi![]()
Ne siklikta iliskide bulundunuz igneden sonrazaman canım ben saysını bıle unuttum cunku vuruldugum iğnelerın
Ne siklikta iliskide bulundunuz igneden sonra
Sende pcolu musun doktor mu onerdi size bu sekilde iliskiyi yoksa kendiniz miher turlu denedık canım ama en son iğneyı vuruldugum gunde dahıl 4 gun ve dıger gunlerde gun asırı devam ettık
Sende pcolu musun doktor mu onerdi size bu sekilde iliskiyi yoksa kendiniz mi
Ben de 2tane oldum tutmadı....şu an 3. yu vuruldum ınsallah tutarr
noldu sonucu bildirmedin mi ben mi göremedim merak ediyorum inşallah olmuştur bu sefer
canım ben de bekliyorum merakla......3. tedavimdeyım klomenle ama ıgne vurulmadım. kendısı catlar dedı doktor beklıyorum daha 28 mayıs adet tarıhım
Amın canım ınsallah....Allah ısteyen herkese nasıp eder ınsallah... ınsallah bu sfer olur cok sukur kı saglıgımız yerınde sukretmelıyız dıyorum bazen. ınsallah allah ızın verırse o da hayırlısıyla olurinşallah olur bu sefer kendini rahat bırak allaha tevekkül et artık dualarım seninle ve bizim gibi arkadaşlarla allah isteyen herkese nasip etsin anne olmayı allaha emanet olun
Amın canım ınsallah....Allah ısteyen herkese nasıp eder ınsallah... ınsallah bu sfer olur cok sukur kı saglıgımız yerınde sukretmelıyız dıyorum bazen. ınsallah allah ızın verırse o da hayırlısıyla olur
amin allah sağlık versin dualarım sizinle sıkma kendini rahat ol inşallah allah nasip eder sana da isteyenlerede
Ben de 2tane oldum tutmadı....şu an 3. yu vuruldum ınsallah tutarr
ben 6 dan fazla vuruldum nerdeyse anca hamıle kalabıldım ama önemlı olan gunlerı tutturabılmek
Canim doktorun sana verdigi tarihte mi dogum yaptin ?