Ovitrelle ile 36. Saati kaçırıp yine de hamile kalabilen varsa umut olur bana :(

dreampregnantsu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2021
141
77
28
27
Merhaba arkadaşlar bu ay 4 yumurtam var 3 ü solda biri sağda 21mm ovitrellenin 24. Saati birliktelik oldu bi de 60. Saati yani 36. Saati kaçırdım böyle tam 36 da girmeyip yine de gebe kalabilen oldu mu çok moralim bozuk kendimi suçluyorum sürekli :(

Merhaba arkadaşlar bu ay 4 yumurtam var 3 ü solda biri sağda 21mm ovitrellenin 24. Saati birliktelik oldu bi de 60. Saati yani 36. Saati kaçırdım böyle tam 36 da girmeyip yine de gebe kalabilen oldu mu çok moralim bozuk kendimi suçluyorum sürekli :KK43:
Aaa canım benim sen neden kendini suçluyorsun 24 saat sonra ilişkiye girmişsin zaten spermler içinde yaklaşık 3 gün canlı kalıyor korkma endişelenme gün aşırı ilişki düzenini kur ve bat gününde test yapıp o muhteşem haberi Al inşallah

Aaa canım benim sen neden kendini suçluyorsun 24 saat sonra ilişkiye girmişsin zaten spermler içinde yaklaşık 3 gün canlı kalıyor korkma endişelenme gün aşırı ilişki düzenini kur ve bat gününde test yapıp o muhteşem haberi Al inşallah
Ya ne tatlısınız çok teşekkür ederim inşallah nasip olur 36. Saati kaçırdım diye ölüp bitiyorum resmen inşallah dediğiniz gibbi olur

Back
X