- 25 Nisan 2021
- 148
- 80
- 18
- 38
- Konu Sahibi seren cengir
-
İğne etkisiBugün 6. gün Ovitrelle vuralli, bugün de cok kasik agrilarim var. igneden sonra nzani 6 gün sonra normmal mi????
2-3 gün agri yoktu bugün basladi baya biİğne etkisi
Aynı şey banada oldu iğne etkisi 12-13 gün sürüyor.2-3 gün agri yoktu bugün basladi baya bi
peki noldu sonucAynı şey banada oldu iğne etkisi 12-13 gün sürüyor.
İğnenin 14cü günü adete 3 gün var bekliyorum henüz cesaret edip test yapamadım:)peki noldu sonuc
Ay yapsana kız 12.gün öğrendim ben :)İğnenin 14cü günü adete 3 gün var bekliyorum henüz cesaret edip test yapamadım:)
İğneyi 3cü kez kullanıyorum yine negatif görme korkusu var ama belki bu gece uyumadan yada sabah yaparım artıkAy yapsana kız 12.gün öğrendim ben :)
İnşallah pozitifi görürsünüzİğneyi 3cü kez kullanıyorum yine negatif görme korkusu var ama belki bu gece uyumadan yada sabah yaparım artıkne güzel, bazen erken öğrenince sonrasında kimyasalda çıkabiliyor diyorlar ya bir türlü cesaretimi toplayamadım işte
Nasıl bir tedavi ile hamile kaldınız?? Biz 3bucuk yıldır çok denedik çok yoruldukİnşallah pozitifi görürsünüzbelirsizlik de yoruyor insanı bilirim bende çok negatifi görmüştüm geçen sene
Merhabalar yaaa ortadan zıpladım yine ama ilk kez klomen kullandım 4 yane 22mm yumurtam oluşmuş 13. Günğmde doktor söyledi 14. Gün ovitrelle yaptım(bugün) yumurta sayı ve büyüklüğün iyi dedi doktor umutlansam mı bilemedim :) siz kaç yumurtayla tutturabildiniz acaba şansım var mı ya :)Ay yapsana kız 12.gün öğrendim ben :)
Elbette sizin şansınız baya var hemde ben tek yumurta ile hamile kaldım :)Merhabalar yaaa ortadan zıpladım yine ama ilk kez klomen kullandım 4 yane 22mm yumurtam oluşmuş 13. Günğmde doktor söyledi 14. Gün ovitrelle yaptım(bugün) yumurta sayı ve büyüklüğün iyi dedi doktor umutlansam mı bilemedim :) siz kaç yumurtayla tutturabildiniz acaba şansım var mı ya :)
Ayy inşallah dediğiniz gibidir yaaa tebrik ederim sizi de çok❤ darısı başıma diyelim :)Elbette sizin şansınız baya var hemde ben tek yumurta ile hamile kaldım :)
Teşekkür ederimAyy inşallah dediğiniz gibidir yaaa tebrik ederim sizi de çok❤ darısı başıma diyelim :)
Benim de aynı sizin ne olduBugün 6. gün Ovitrelle vuralli, bugün de cok kasik agrilarim var. igneden sonra nzani 6 gün sonra normmal mi????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?