Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle ile gebe kalmak :-))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İğneyi 3cü kez kullanıyorum yine negatif görme korkusu var ama belki bu gece uyumadan yada sabah yaparım artık 😊 ne güzel, bazen erken öğrenince sonrasında kimyasalda çıkabiliyor diyorlar ya bir türlü cesaretimi toplayamadım işte
İnşallah pozitifi görürsünüz 🤗 belirsizlik de yoruyor insanı bilirim bende çok negatifi görmüştüm geçen sene

Ay yapsana kız 12.gün öğrendim ben :)
Merhabalar yaaa ortadan zıpladım yine ama ilk kez klomen kullandım 4 yane 22mm yumurtam oluşmuş 13. Günğmde doktor söyledi 14. Gün ovitrelle yaptım(bugün) yumurta sayı ve büyüklüğün iyi dedi doktor umutlansam mı bilemedim :) siz kaç yumurtayla tutturabildiniz acaba şansım var mı ya :)

Merhabalar yaaa ortadan zıpladım yine ama ilk kez klomen kullandım 4 yane 22mm yumurtam oluşmuş 13. Günğmde doktor söyledi 14. Gün ovitrelle yaptım(bugün) yumurta sayı ve büyüklüğün iyi dedi doktor umutlansam mı bilemedim :) siz kaç yumurtayla tutturabildiniz acaba şansım var mı ya :)
Elbette sizin şansınız baya var hemde ben tek yumurta ile hamile kaldım :)

Kızlar geçen hafta çarşamba günü çatlatma iğnesini vurdum bu salı doktoruma gittim ymurtam çatlamış karnımda biraz ağrılar var acaba kan versem mi

Kızlarrr var mı buralarda olanlar yaa iğnenin5. Günündeyim 4 yumurtam olmuş bu ay ilk ayım umutlanmak istemiyorum çok ama beklemek de zor :)

Back
X