OVİTRELLE KULLANANLAR ACİL BAKABİLİRMİ

bayankahkaha9910

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2021
12
1
1
25
Arkadaşlar bu ay 15kasımda regl oldum adetin 3.günü femeraya başladım 5gün günde iki tane olarak toplamda 10tane kullandım bugün döngümün 17.günü yumurtam 19mm oldu ve doktorum bu sabah 9da catlatma iğnemi vurdurdu 2gün ilişki önerdi fakat 2saat önce lekelenme şeklinde kanamam oldu sizce sebebi nedir gün içinde şiddetli bel ve karın ağrım vardı lütfen yardımcı olun lekelenme neden olmuştur?

Ignenin etkisi olabilir canım. 2 gün sonra git istersen yumurtan çatlamış mi diye muayene etsin doktorun

İnşallah gebelik gerçekleşir bende ovitrelle ile bebeğimi kucağıma aldım.
Bel karın ağrısı ve bu lekelenme sebebi çatlama ağrısı olabilir

İnşallah gebelik gerçekleşir bende ovitrelle ile bebeğimi kucağıma aldım.
Bel karın ağrısı ve bu lekelenme sebebi çatlama ağrısı olabilir
Merhaba bu iğneyi bi sorunun yoksa bile yaparlar mi acaba doktora soylesem Benim eşim gorevde izne gelcek te önlem almak için doktora soylesem vururmu

Merhaba bu iğneyi bi sorunun yoksa bile yaparlar mi acaba doktora soylesem Benim eşim gorevde izne gelcek te önlem almak için doktora soylesem vururmu
Devlette yaptıklarına dair Bi bilgim yok ben özelde yaptırmıştım Yumurtlama takibini önce ilaçla yumurtaları geliştirdik sonra çatlama iğnesi olmuştum sizinde çatlamıyor veya başka sorununuz varsa yaparlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…