Merhabalar :) ben 15 aylık evliyim yaklaşık 10 aydır bebek istiyordum. Evliliğimin ilk 5 ayında aylık korunma iğnesi vuruldum ve iğneyi bıraktıktan sonra adetlerim düzensizleşti. Doktorum inofolic ve glifor verdi 7 ay kullandım adetim düzene binmedi ünsilin direncim felan normale binmişti pco hatasıyım daha sonra doktoru klomen+duphaston başladı 2 kere kullandım 2 tane yumurtam oluşuyordu 22 mm boyutunda ama çatlamıyordu 3. Klomene geçtiğimde duphaston +çatlatma iğnesi ovitrelle verdi 4 ocak günü iğnemi vurdum 26 saat sonra ilişki oldu bir gün ara verdik daha sonra gene oldu toplam 2 kere bugün iğneyi olalı 15. Gün ve adetime 2 gün var dün idrar testi yaptım pozitif çıktı inanamadım erken gebelik testi yaptım ondada pozitif bu sabah gene yaptığımda silik 2. Çizgi vardı aylardır kaç negatif ve kan testi negatif gören biri olarak çok şaşırdım inanamadım haliyle. Bugün acile gidip kasıklarımın ağrıdığını gebelikten şüphelendiğini ilaç içemediğim söyledim doktor hemen kan testi yaptı sonuç betahcg 89,95 yani hamileyim doktorum haftaya cuma tekrar kan vermemi istedi ona göre hareket edicez kızlar inancınızı yitirmeyin ben her ay inanarak yaptım ve başardım Allah isteyen herkese nasip etsin