Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:Saruboceq:merhaba herkese bende ayın 11 de bu aşıyı vuruldum sabırla bekiyorum.
arkadaşlar sonuç alanlar yazsın bi umut!
canım Allah hayırlısını versin ben de 1 hafta oldu bekliyorum...
ben öncesinde fosimon diye yumurtlama iğnesi vuruldum 9 tane adetimin ikinci günü başladım
10 dan fazla yumurtam olmuştu ovitrella iğnesi ile çatlatmam sağlandı ilk denememde üçüz gebe kaldım
şimdi ikiye indirgendi allahın izniyle ikizlerim olacak inşallah allah tüm isteyenlere hepinize nasip etsin
Bende klomen kullandım önce ve sonrasında Pregnyl vuruldum 6 Martta. Bugün 10. günüm... 8 gün sonra eğer kırmızılar gelmezse test yapacağım... Rabbim hepimize en hayırlısını nasip etsin.
ya işallah vardır benim kardeşimde de öyle oldu hamileymişbence sende hamilesin bide kanda yaptır bana sonucu bildir olurmu bn bunları duydukça umutlanıyorum iyi gecelermerhaba kızlar benn dayanamadım test yaptım sabah ama kafam dahada karıştı keşki bekleseydim biraz daha ikinci çizgi çokk uçuk bi renk varla yok arası gibi uff ohaoldumsmile
kuyruk sokumum ve kalçalarım agrıyo ne hikmetsee
kızlar hamileliğin brinci ayındayım şimdi bakalım 4 ayı bekliyorum
canım çatlatma iğnesinden 14-15 gün sonra adet olursun...sen daha dün iğne olmuşssun...anlayamadımAllah güle güle kucağına almayıda nasip etsin inşallah
gerçi yazmayalı baya zaman olmuş senin şimdi kaçıncı ayındasın naısl giidiyor.
bende fostimon (iğne) ve serephone hap kullandım bu ay tabi çatlatma iğnem ovitrelle SAT 9 Temmuz ama benim şöyle bir problemim var çok sayıda yumurtaya sahibim yani doktorun deyişiyle 10 kadında olması gereken yumurta sayısına sahibim.. ovitrelleyi dün vurundum tabi e2 sonucuma göre.
Şimdi benim normalde bu ayın 7 si gibi adet olmam lazım ama bu durumu dün vurunduğum iğne nasıl etkiler bilmiyorum. doktorumda dün konuştuğumda 10 gün sonra gel progestana başlayalım dedi. bana yardımcı olabilirmisiniz sizce 7 sinde adet olmazsam ne zaman idrar testi yapsam çıkar sonuç?
şimdiden teşekkür ederim :))
14-15 gün sonra adet olunuyobu ıgneden kac gun sonra adet olunur dıyecektım pardon