Ovitrelle kullanıp sonuç alan hamile arkadaşlar burda fikirleri paylaşalım

cmk13

çiğdem
Kayıtlı Üye
14 Mart 2010
294
6
96
Isparta
:Saruboceq:merhaba herkese bende ayın 11 de bu aşıyı vuruldum sabırla bekiyorum.
arkadaşlar sonuç alanlar yazsın bi umut!

ben öncesinde fosimon diye yumurtlama iğnesi vuruldum 9 tane adetimin ikinci günü başladım
10 dan fazla yumurtam olmuştu ovitrella iğnesi ile çatlatmam sağlandı ilk denememde üçüz gebe kaldım
şimdi ikiye indirgendi allahın izniyle ikizlerim olacak inşallah allah tüm isteyenlere hepinize nasip etsin

ben öncesinde fosimon diye yumurtlama iğnesi vuruldum 9 tane adetimin ikinci günü başladım
10 dan fazla yumurtam olmuştu ovitrella iğnesi ile çatlatmam sağlandı ilk denememde üçüz gebe kaldım
şimdi ikiye indirgendi allahın izniyle ikizlerim olacak inşallah allah tüm isteyenlere hepinize nasip etsin

çok sevindim allah bizede nasip etsin hayırlısıyla dünyaya getir işallah gelişmelerden haberdar et bizi kib tabiki bebişlerede

Bende klomen kullandım önce ve sonrasında Pregnyl vuruldum 6 Martta. Bugün 10. günüm... 8 gün sonra eğer kırmızılar gelmezse test yapacağım... Rabbim hepimize en hayırlısını nasip etsin.

Bende klomen kullandım önce ve sonrasında Pregnyl vuruldum 6 Martta. Bugün 10. günüm... 8 gün sonra eğer kırmızılar gelmezse test yapacağım... Rabbim hepimize en hayırlısını nasip etsin.

amin canım allah herkese versin buarada sonucunu mutlaka yaz olurmu ben de tsetin sonucunu yazıcam

merhaba kızlar benn dayanamadım test yaptım sabah ama kafam dahada karıştı keşki bekleseydim biraz daha ikinci çizgi çokk uçuk bi renk varla yok arası gibi uff ohaoldumsmile
kuyruk sokumum ve kalçalarım agrıyo ne hikmetsee

merhaba kızlar benn dayanamadım test yaptım sabah ama kafam dahada karıştı keşki bekleseydim biraz daha ikinci çizgi çokk uçuk bi renk varla yok arası gibi uff ohaoldumsmile
kuyruk sokumum ve kalçalarım agrıyo ne hikmetsee
ya işallah vardır benim kardeşimde de öyle oldu hamileymişbence sende hamilesin bide kanda yaptır bana sonucu bildir olurmu bn bunları duydukça umutlanıyorum iyi geceler

kızlar ben test yapıtırdım 2 haftalık hamileyim bu cuma doktora gidicem ultrasonda bakacak daha çok küçük olduğu için görünmüyor allah herkese nasip etsin en hayırlı şekilde sizlerde muhakkak sonuçlarınızı yazın.

kızlar ugün testlerim yapıldı değerim 767 çıktı bakalım bu cuma göremiycem salı ya kaldı

kızlar hamileliğin brinci ayındayım şimdi bakalım 4 ayı bekliyorum

Allah güle güle kucağına almayıda nasip etsin inşallah
gerçi yazmayalı baya zaman olmuş senin şimdi kaçıncı ayındasın naısl giidiyor.
bende fostimon (iğne) ve serephone hap kullandım bu ay tabi çatlatma iğnem ovitrelle SAT 9 Temmuz ama benim şöyle bir problemim var çok sayıda yumurtaya sahibim yani doktorun deyişiyle 10 kadında olması gereken yumurta sayısına sahibim.. ovitrelleyi dün vurundum tabi e2 sonucuma göre.
Şimdi benim normalde bu ayın 7 si gibi adet olmam lazım ama bu durumu dün vurunduğum iğne nasıl etkiler bilmiyorum. doktorumda dün konuştuğumda 10 gün sonra gel progestana başlayalım dedi. bana yardımcı olabilirmisiniz sizce 7 sinde adet olmazsam ne zaman idrar testi yapsam çıkar sonuç?
şimdiden teşekkür ederim :))

Allah güle güle kucağına almayıda nasip etsin inşallah
gerçi yazmayalı baya zaman olmuş senin şimdi kaçıncı ayındasın naısl giidiyor.
bende fostimon (iğne) ve serephone hap kullandım bu ay tabi çatlatma iğnem ovitrelle SAT 9 Temmuz ama benim şöyle bir problemim var çok sayıda yumurtaya sahibim yani doktorun deyişiyle 10 kadında olması gereken yumurta sayısına sahibim.. ovitrelleyi dün vurundum tabi e2 sonucuma göre.
Şimdi benim normalde bu ayın 7 si gibi adet olmam lazım ama bu durumu dün vurunduğum iğne nasıl etkiler bilmiyorum. doktorumda dün konuştuğumda 10 gün sonra gel progestana başlayalım dedi. bana yardımcı olabilirmisiniz sizce 7 sinde adet olmazsam ne zaman idrar testi yapsam çıkar sonuç?
şimdiden teşekkür ederim :))
canım çatlatma iğnesinden 14-15 gün sonra adet olursun...sen daha dün iğne olmuşssun...anlayamadım

kızlar ben ıgneyı vuruldum adetıme 10 gun vardı 24 gunde bır adet oluyorum ben bugun 26 gunumdeyım hıc adet belırtısı yok hamıle de degılım bu ıgneden kac gun sonra ıgne olunur

kızlar sız ılk keez mı vurdurdunuz bu ıgneyı kac denemede sonuc alınıyor genelde bılen var mı ya da bu tedavı ne kadar uygulanıyor ben ılk denemede mucıze beklıyordum sanırım olmayınca baya husrana ugradım

Back
X