- Emoji Skoru
- 191
- Puanlar
- 18
Ya bilmiyordum kusra bakma belirtin var mı hicDay past ovulation. Yani ovülasyondan sonraki gün :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya bilmiyordum kusra bakma belirtin var mı hicDay past ovulation. Yani ovülasyondan sonraki gün :)
Ya bilmiyordum kusra bakma belirtin var mı hic
Benim regle 8 gün kaldı ama belirti yoknormal progesteron etkileri var sadece. şişlik, göğüs hassasiyeti, hafif kramplar falan :) ama gebelikle ilgili belirti olması için çok erken zaten
o da normal. zaten erken gebelik belirtileri ve luteal faz belirtileri birbirinin aynısı. olsa da hemen gebeliğe yormak doğru olmuyor. gebeliği öğrendikten sonra bile belirti hissetmeyenler var. zaten bulantı koku hassasiyeti vs gibi belirtiler hemen başlamaz. diğer bütün belirtiler de (göğüs hassasiyeti, kramp, şişkinlik, iştah vs) regl öncesinde de oluyor. o yüzden belirti aramak biraz anlamsız geliyor banaBenim regle 8 gün kaldı ama belirti yok
Merhaba nasılsın bugün benim iğneden sonra 9 günüm iğneyle sayarsak 10 günüm erken gebelik testi yaptım pozitif çok üzüldüm sende durumlar nasılo da normal. zaten erken gebelik belirtileri ve luteal faz belirtileri birbirinin aynısı. olsa da hemen gebeliğe yormak doğru olmuyor. gebeliği öğrendikten sonra bile belirti hissetmeyenler var. zaten bulantı koku hassasiyeti vs gibi belirtiler hemen başlamaz. diğer bütün belirtiler de (göğüs hassasiyeti, kramp, şişkinlik, iştah vs) regl öncesinde de oluyor. o yüzden belirti aramak biraz anlamsız geliyor bana
Merhaba nasılsın bugün benim iğneden sonra 9 günüm iğneyle sayarsak 10 günüm erken gebelik testi yaptım pozitif çok üzüldüm sende durumlar nasıl
Yanlış yazmışım kusra bakma negatifiyiyim teşekkür ederimm. sabırsızlıkla bekliyorum. anlamadım, nasıl yani? pozitifse niye üzüldünüz ki?![]()
iğneden sonra 24-36 saatte çatlıyor yumurta. Belki 36 saatte çatladı. Öyleyse eğer daha dpo8desiniz, bence test için erken. Ben iğneyi 11nisanda yaptım, 12 nisan akşamı çatlamayı hissettim. birden yumurtalık ağrım geçmişti. 13 nisanı dpo1 sayıyorum. genelde testler dpo10-12 den sonra daha güvenilir çıkıyor. hatta bazılarında bat geçmeden bile yanlış sonuç veriyor. o yüzden bence belli olmaz. bir kaç gün sonra tekrarlayıniyiyim teşekkür ederimm. sabırsızlıkla bekliyorum. anlamadım, nasıl yani? pozitifse niye üzüldünüz ki?![]()
Bugün 10 günüm yine negatif ama iğneyle 11 oluyor çok umudum kalmadı rglime 5 gün kaldıiğneden sonra 24-36 saatte çatlıyor yumurta. Belki 36 saatte çatladı. Öyleyse eğer daha dpo8desiniz, bence test için erken. Ben iğneyi 11nisanda yaptım, 12 nisan akşamı çatlamayı hissettim. birden yumurtalık ağrım geçmişti. 13 nisanı dpo1 sayıyorum. genelde testler dpo10-12 den sonra daha güvenilir çıkıyor. hatta bazılarında bat geçmeden bile yanlış sonuç veriyor. o yüzden bence belli olmaz. bir kaç gün sonra tekrarlayın
Aynı süreci yaşadım bir kez tedavi oldum 10 aylık evliyim beş haftalık hamileyim şu an, iğneden sonraki 12. Günde öğrendim gebelik testlerim hiç silikleşmedi kan verdim iki gün sonra tekrar verdim umudunuz yüksek tutun inşallah allah bir an önce nasip etsinMerhaba herkese. 31 yaşındayım. 1.5 senedir korunmasız ilişkiye rağmen gebelik oluşmadı. 4 Nisan günü adetimin 3. günü Klomene başladım, 5 gün kullandım günde 1 defa tablet. Bugün 13 Nisan doktora gittim 3 adet yumurtalık oluşmuş çatlatma iğnesi yapalım dedi. 19:00 da çatlatma iğnesi oldum. 36 saat sonra ilk ilişki ve ondan sonra gün aşırı önerdi. Ben de burayı okudum epey sonradan mesaj yazmak istedim, kalbim hepinizle canım kadınlar.
Çok teşekkürler mesajınız güç verdi Allah size ve bebeğinize uzun ömürler versinAynı süreci yaşadım bir kez tedavi oldum 10 aylık evliyim beş haftalık hamileyim şu an, iğneden sonraki 12. Günde öğrendim gebelik testlerim hiç silikleşmedi kan verdim iki gün sonra tekrar verdim umudunuz yüksek tutun inşallah allah bir an önce nasip etsin![]()
Çok teşekkür ederim cümlemize inşallahÇok teşekkürler mesajınız güç verdi Allah size ve bebeğinize uzun ömürler versin![]()
Merhaba sonuç ne oldu nasilsiniyiyim teşekkür ederimm. sabırsızlıkla bekliyorum. anlamadım, nasıl yani? pozitifse niye üzüldünüz ki?![]()
merhabalar, henüz bakmadım ama negatif gibi hissediyorum. dpo15 bugün. zaten yakında çıkacak ortayaMerhaba sonuç ne oldu nasilsin
Merhaba bende 8 mayısta iğne oldum benim de belirtim yok hiçMerhabalar geçen hafta perşembe iğne oldum cuma cumartesi pazar ilişki oldu iğneden sonra 9.günüm hiç bir belirti yok erken gebelik yaptım negatif daha önceden bir kürtajım var bebek gelişmedi alındı onda belirtilerimde göğüs şişliği ve hassasiyet çoktu şuan hiç bir belirti yok yine olmadı çok üzülüyorum pcos var bendede
Merhaba bende 8 mayısta iğne oldum benim de belirtim yokMerhabalar geçen hafta perşembe iğne oldum cuma cumartesi pazar ilişki oldu iğneden sonra 9.günüm hiç bir belirti yok erken gebelik yaptım negatif daha önceden bir kürtajım var bebek gelişmedi alındı onda belirtilerimde göğüs şişliği ve hassasiyet çoktu şuan hiç bir belirti yok yine olmadı çok üzülüyorum pcos var bendede
Merhaba sizin sonuc ne olsu baktınız mımerhabalar, henüz bakmadım ama negatif gibi hissediyorum. dpo15 bugün. zaten yakında çıkacak ortaya![]()
Merhaba sizin sonuc ne oldumerhabalar, henüz bakmadım ama negatif gibi hissediyorum. dpo15 bugün. zaten yakında çıkacak ortaya![]()
Meehaba sizin sonuc ne oldu baktınız mıMerhaba sonuç ne oldu nasilsin sonuc ne olsu baktınız mı