Ovitrelle sonrası yaşanan ağrılar gebeliğe mi işaret ediyor?

Evatayde

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2021
59
23
38
Arkadaslar meraba, ovitrelle oldum bugun 7. Günüm igne oldugum gun dahil. Igne oldugum gunden sonra agrilarim devam ediyor karında sislik, agri ve kasık agrısı hatta bacaklarım bile ağrıyor, mide bulantisi bas dönmeside oluyor, bu ilac hamilelik belirtileri yaşatıyor diye okudum ama bu durumlari yasamamiz iyiye mi isaret ediyor? Yasayanlar bilgi verirse sevinirim, en kisa zamanda bebislerimize kavusalim insallah :)

Arkadaslar meraba, ovitrelle oldum bugun 7. Günüm igne oldugum gun dahil. Igne oldugum gunden sonra agrilarim devam ediyor karında sislik, agri ve kasık agrısı hatta bacaklarım bile ağrıyor, mide bulantisi bas dönmeside oluyor, bu ilac hamilelik belirtileri yaşatıyor diye okudum ama bu durumlari yasamamiz iyiye mi isaret ediyor? Yasayanlar bilgi verirse sevinirim, en kisa zamanda bebislerimize kavusalim insallah :)
Belirtilerin çoğu maalesef psikolojik.İnsallah sizin ki gebeliğe işarettir. Bende ki belirtiler negatif olmuştu.

İlk ayımda tüm belirtilerin hepsini yaşadum hatta 13. Gün pozitif cıktı testte ama sonu hüsran.
2 . Ayda hiç bir belirti yaşamadım yine sonuç hüsran .sen sen ol bu belirtilere inanıp erken test yapma canm bekle iğnenin üstünden 14 gün geçsin öyle test yap

Back
X