Ovitrelle sonrası yumurta çatlamaması

teacherr002

Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2023
20
4
16
29
Selam kızlar. 21 eylülde çatlatma iğnesi olmuştum. Duphaston da kullandım. Doktor duphaston bittikten sonra 3 gün içinde adet görmezsen gel demişti. Bugün gittim doktora, yumurtalarından bazıları çatlamış, bazıları çatlamamış dedi. Tutmuş olabilir dedi bi beta bakalım dedi. Betada 0.100 çıktı. Bugün iğnenin 16. Günü. Bir hafta daha bekleyelim şu anda ilaç vermeyeceğim sonra tekrar beta hcg bakcaz dedi. Daha önce böyle bir durum başına gelen var mı?

Selam kızlar. 21 eylülde çatlatma iğnesi olmuştum. Duphaston da kullandım. Doktor duphaston bittikten sonra 3 gün içinde adet görmezsen gel demişti. Bugün gittim doktora, yumurtalarından bazıları çatlamış, bazıları çatlamamış dedi. Tutmuş olabilir dedi bi beta bakalım dedi. Betada 0.100 çıktı. Bugün iğnenin 16. Günü. Bir hafta daha bekleyelim şu anda ilaç vermeyeceğim sonra tekrar beta hcg bakcaz dedi. Daha önce böyle bir durum başına gelen var mı?
Toplamda kaç tane yumurtanız vardı ki çünkü 3 ve üstü yumurta oluşumunda çoğul gebelik ihtimali yüksek olduğu için o ay tedaviyi es geçiyorlar çünkü bu istenmeyen bir durum. Geç döllenme olursa diye doktorunuz yüksek ihtimalle 1 hafta sonra tekrar test isteyecek

Şu anda da ovülasyon testim bu şekilde

Eklentiler

• 8B8B57D6-B9D3-4DA9-801B-91613D18EFAF.webp
    8B8B57D6-B9D3-4DA9-801B-91613D18EFAF.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 212
Bende 22 Eylül'de vurdurdum iğneyi 15 gün sonra beta hCG yaptırdım 22.450 çıktı hamil
Kuruduktan sonra böyle çıktı ovülasyon testi, geçen günlerde de yapmıştım çok silikti, şimdi belirginleşmiş. Acaba çatlamamış yumurtam olduğu için mi böyle çıktı bu ovülasyon testi

Eklentiler

• 83D11CEB-1FCD-4D84-A2A5-57307EF82ABB.webp
    83D11CEB-1FCD-4D84-A2A5-57307EF82ABB.webp
    13 KB · Görüntüleme: 170
Kan verdinmi kan daha iyi bende test yaptım negatifti beta yüksek ama
Bugün yaptı doktor 0.100 çıktı, 1 hafta daha bekle şimdi ilaç vs vermeyeceğim dedi. Adet olmazsan 1 hafta sonra gel dedi, olursan da 3. Gün gel dedi. Kasıklarım ağrıyor şimdi ama ara ara ağrıyor sonra geçiyor

Bugün yaptı doktor 0.100 çıktı, 1 hafta daha bekle şimdi ilaç vs vermeyeceğim dedi. Adet olmazsan 1 hafta sonra gel dedi, olursan da 3. Gün gel dedi. Kasıklarım ağrıyor şimdi ama ara ara ağrıyor sonra geçiyor
Bir haftayı bekle ben bi haftadır iki güne bi kan veriyorum ekimin 10 unda adet olmam gerekiyo

Bir haftayı bekle ben bi haftadır iki güne bi kan veriyorum ekimin 10 unda adet olmam gerekiyo
Benim belirtimde aşırı iştah açılması birden kalkınca kasıklarıma agrı gırıyo bide ishal oldum

Belirsiz kalmak çok sıkıntılı ya, Allah hayırlısını nasip etsin ne diyelim. Teşekkür ederim bu arada 🙏

Back
X