Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benimde 9. Günüm test yapsana igne etkisi geçmiş miovitrellenin 10. günü akıntı kesildi öncesinde su gibi akıntı vardı ve sivilceler başladı sizce gebelik yokmudur![]()
kan verdim bugünCanım benimde 9. Günüm test yapsana igne etkisi geçmiş mi
ama böyle birden belirtiler kaybolunca umudum tükeniyoBenim 12. Günde geçti iğne etkisi, şimdide 13.gün ve negatif. O yüzden en erken 12. Günde yapın testinizi
sizde herhangi bir belirti varmıBenim 12. Günde geçti iğne etkisi, şimdide 13.gün ve negatif. O yüzden en erken 12. Günde yapın testinizi
Bakalim ne gelecek merak ettim hayırlısı olsun canım bende merakla kendimi bekliyorum inşallah benimledir bebeğimkan verdim bugün
inşallah canımBakalim ne gelecek merak ettim hayırlısı olsun canım bende merakla kendimi bekliyorum inşallah benimledir bebeğim
O zaman kadar yoktu, 13. Günde filan hafif göğüs ağrısı kasıkta batma başladı, bugün 15. Günüm hala göğüs hassasiyeti var. Ama testlerim negatif. Tutmadı. Regli bekliyorum, senin kaçıcı gün oldu?sizde herhangi bir belirti varmı
kan verdim 10. gündü 5.28 yüzüm sivilce doldu negatif sanırım adet belirtileri başladı bugün 12. günO zaman kadar yoktu, 13. Günde filan hafif göğüs ağrısı kasıkta batma başladı, bugün 15. Günüm hala göğüs hassasiyeti var. Ama testlerim negatif. Tutmadı. Regli bekliyorum, senin kaçıcı gün oldu?
Belli olmaz yinede gebelikte adet belirtilerine benziyor, bugün 13. Gün o zaman, tekrar test yaptınız mı?kan verdim 10. gündü 5.28 yüzüm sivilce doldu negatif sanırım adet belirtileri başladı bugün 12. gün
yapmadım adet belirtileri var yarın olurumBelli olmaz yinede gebelikte adet belirtilerine benziyor, bugün 13. Gün o zaman, tekrar test yaptınız mı?
yapmadım adet belirtileri var yarın olurum
Hayırlsı olsun diğer ay inşallah güzel haberi alırsınız. Benimde 17.gün bugün oldum regliyapmadım adet belirtileri var yarın olurum