Ovitrelle vuruldum adet ağrısı gibi karın ağrısı yaşayan var mı

zeyzeyahnep

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2025
265
61
13
32
İğneyi vurulali 4 gün oldu ama adet olacakmiş gibi alt karnım ağrıyor kasık dgl eminim iğne böyle yapar mı böyle bir durumla karşılaşan var mı

İğneyi vurulali 4 gün oldu ama adet olacakmiş gibi alt karnım ağrıyor kasık dgl eminim iğne böyle yapar mı böyle bir durumla karşılaşan var mı
Evet bende vuruldugumda 20 dk sonra uyusup uyumustum. Bacaklarim gucsuz olmustu. Ganol f ve cetrotide de kullanimina bagli agrilarimda vardi. Ovitrelleden sonra kasiklarima sanci girmesi artmisti. Robot gibi yuruyodum

Evet bende vuruldugumda 20 dk sonra uyusup uyumustum. Bacaklarim gucsuz olmustu. Ganol f ve cetrotide de kullanimina bagli agrilarimda vardi. Ovitrelleden sonra kasiklarima sanci girmesi artmisti. Robot gibi yuruyodum
cvbiniz için teşekkür ederim ama benim öyle bişey dgl bildiğin adet olduğun gün yaşadığın sancı

Merhaba gonalf kullanmissiniz sanırım gebelik oldu mu?

Chatgbt normal sayıyor regl olacakmış gibi ağrıları benimde sağ kasık bacak aram sızlıyor göğüs uçlarım geçmedi. Ne bileyim onlara bile normal diyor iğne etkileri diyor

Transfer gerceklesti kan testini beklemekteyim canim henuz belli degil 24 eylulde test yapilcak
Anladım canım o zaman sana yüksek dozlu GONAL f kullanıldı..aynı günlerde ogrenicez sanırım benimde o vakte kadar kesinleşmiş olur.. inşallah hayırlı haberler duyarız ben doğal yoldan gebelik için kullandım bu ay ilk defa bide ovitrella vermişti doktorum ikisini birden kullandım.

Evet canim 28 agustosda basladik gonal f e dedigin gibi yuksek basladik. 300 le basladim en son 225 e indirmisti. Amin canim insallah guzel haberler veririz birbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…