Ovitrelle vuruldum herangi bir ağrım yok normal mi sizce

Melegim elif

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2016
1.327
1.115
133
Merhaba ovitrelle ile iğne vuruldum şu an 34 saat oldu Herhangi bir ağrım Sızım Yok normal mi sizce çatlar mı başına böyle bir şey gelen var mı çok merak ediyorum çok panik yaptım acaba çatlamayacak mı böyle bir durum yaşayıp da hamile olan var mı acaba Yardımcı olur musunuz

Merhaba ovitrelle ile iğne vuruldum şu an 34 saat oldu Herhangi bir ağrım Sızım Yok normal mi sizce çatlar mı başına böyle bir şey gelen var mı çok merak ediyorum çok panik yaptım acaba çatlamayacak mı böyle bir durum yaşayıp da hamile olan var mı acaba Yardımcı olur musunuz
Ağrı olmayabilir en geç 36 40 saat içinde çatlar ,10 gün boyunca kanda ve idrarda pozitif görebilirsin iğnenin etkisiyle oluyor

Normal evet benim de ağrım yoktu.
Hayırlı olsun bebişniz öncelikle . Bunu yazdıktan sonra 37 saatte yumurtlama ağrım oldu. İğneden sonraki 5. Günüm. Herangibit belirtim yok. Sizin nasıldı. Benim 8 yaşında bir kızım var oda kilometre çatlatms iğnesi ile oldu ama unuttum süreci.

Ağrı olmayabilir en geç 36 40 saat içinde çatlar ,10 gün boyunca kanda ve idrarda pozitif görebilirsin iğnenin etkisiyle oluyor
Teşekkür ederim. Yazıyı yazdıkran 1. 5 saat sonra yumurtlama ağrım oldu. Ovitrelleyi çok yaptım umarım bu son olur. 🙏🏻

Back
X