Ovitrelle

siyahbeyaz0638

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2018
151
93
98
Merhaba arkadaşlar. Pazartesi yumurta toplama işlemim yapılacak. Az önce ovitrelle çatlatma iğnesine havasını almak için dokundum ve bir miktarı dışarı aktı. Ondan sonra iğneyi vurdum. Fakat bu iğnenin havasını almamak gerekiyormuş galiba. Şu an çok endişeliyim ve moralim bozuk. Sizce bu çatlamayı engeller mi?

Bir sıkıntı olmaz cnm için rahat olsun öyle yapan o kadar çok kişi var ki kimsede bir sıkıntı çıkmadı

Canım bencede düşünüp takıp moralini bozma konu hakkinda bilgi sahibi değilim ama fikrimce birsey olmaz.o kadar çok iğne yapıyoruz ki o süreçte hepsini dopdoğru mu yapıyoruz sanki .içini ferah tut birsey olmaz . Hadi hayırlısı olsun bakalım güzel yumurtaların olussun sapsaglikli.

Çok teşekkür ederim canım. Bu süreçte çok endişeliyim. Her ihtimali düşünüyor insan. Biraz korktum.
İnan korkmanı gerektirecek bir sorun yok daha önce 6 kere tüp bebek yaptırmış biri olarak söylüyorum bende senin gibi çok yaptım ve hiç sıkıntı olmadı inan bana herşey çok güzel olacak takma kafana

Desteğiniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Sağ olun. Allah razı olsun. İçimi rahatlattınız.

Kızlar ben dün 07.01.2019 da akşam saat 18.00 da ovitrelle çatlatma iğnesi vurundum. Ne zaman ilişki yaşamalıyım ? İğneden sonra hiç ağrı sancı olmadı acaba çatlamadı mı daha ? Kimisi 36 saat bekleme içerde sperm bulunsun diyor ne yapacağımı bilemedim şuan iğne yapılalı 17 saat oldu. Bilgilendirirseniz çok sevinirim. Bu konuda bilgili olup deneyip tutanlar.

merhaba ; arkadaşlar 12.01.2019 ta çatlatma iğnesi vuruldum sizce ne zaman gebelik testi yapmam uygun olur adet günümün geçmesini beklemelimiyim ?

Canım tedavin sonuçlandımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…