D Denktas Üye Kayıtlı Üye 7 Eylül 2019 329 100 18 28 18 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Denktas #1 Ovitrelle vurduktan sonra 72 saat sonrasancim oldu bu çatlama mi ilk kez vuruldum geç catlama mi olmustr
Ovitrelle vurduktan sonra 72 saat sonrasancim oldu bu çatlama mi ilk kez vuruldum geç catlama mi olmustr
A AyseLalem Üye Kayıtlı Üye 27 Ekim 2019 373 175 18 18 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Denktas #2 Bu sancilar on gun devam eder normal gebelik belirtileri adet belirtileri yasayabilirsin.
D Denktas Üye Kayıtlı Üye 7 Eylül 2019 329 100 18 28 18 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Denktas #3 Tutar mi dersnz AyseLalem .!.: Bu sancilar on gun devam eder normal gebelik belirtileri adet belirtileri yasayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Tutar mi sizce ignenin avantaji varmidr acaba
Tutar mi dersnz AyseLalem .!.: Bu sancilar on gun devam eder normal gebelik belirtileri adet belirtileri yasayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Tutar mi sizce ignenin avantaji varmidr acaba
A AyseLalem Üye Kayıtlı Üye 27 Ekim 2019 373 175 18 19 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Denktas #4 Denktas .!.: Tutar mi dersnz Tutar mi sizce ignenin avantaji varmidr acaba Genişletmek için tıkla... Faydasini goren cok var hicbir sorunun yoksa tutabilir Allah tan umit kesilmez.. Insallah bu ay hamile kaliriz
Denktas .!.: Tutar mi dersnz Tutar mi sizce ignenin avantaji varmidr acaba Genişletmek için tıkla... Faydasini goren cok var hicbir sorunun yoksa tutabilir Allah tan umit kesilmez.. Insallah bu ay hamile kaliriz
D Denktas Üye Kayıtlı Üye 7 Eylül 2019 329 100 18 28 20 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Denktas #5 AyseLalem .!.: Faydasini goren cok var hicbir sorunun yoksa tutabilir Allah tan umit kesilmez.. Insallah bu ay hamile kaliriz Genişletmek için tıkla... Insalah kendimi hamile gibi hiseymiyorum ama 2 gün kala idrar testi yapacam bakalim olmasada saglik olsn
AyseLalem .!.: Faydasini goren cok var hicbir sorunun yoksa tutabilir Allah tan umit kesilmez.. Insallah bu ay hamile kaliriz Genişletmek için tıkla... Insalah kendimi hamile gibi hiseymiyorum ama 2 gün kala idrar testi yapacam bakalim olmasada saglik olsn