Ovitrelle

benim 2. ayim ilk denemede kalamadim inşallah bu ay kalırım nasipse ;)
Benimde ilk ayım dayanamayıp 14 gün olmadan test yaptım. Allahı m bir an önce nasip etsin bize

Eklentiler

• IMG_20200929_003217.webp
    IMG_20200929_003217.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 55
Benim de 5ldu bugun çatladımı diye kontrole gittin mi canım? Solda 1 yumurtam vardi zaten 20mm, ben bugun gittim catlamis bir sorun yok hayirli haberlerle gelirsin insallah dedi
Benimde solda 21 mm di ama kontrole çağırmadı üstelik adet günüm bugün gelen giden de yok sık sık mide bulantim adet sancim oluyor

Benimde solda 21 mm di ama kontrole çağırmadı üstelik adet günüm bugün gelen giden de yok sık sık mide bulantim adet sancim oluyor

iğnenin kaçıncı günündesin canım? Gebelik yoksa iğnenin üstünden 14 ila 18 güne kadar adet olursun normal şartlarda. Yani 15 veyahut 16 gunundeysen kan ver bence

iğnenin kaçıncı günündesin canım? Gebelik yoksa iğnenin üstünden 14 ila 18 güne kadar adet olursun normal şartlarda. Yani 15 veyahut 16 gunundeysen kan ver bence
Yarın öğlen 19. Gün olacak canım 12. Ve 15. Günler idrar testinde çıkmadı kaç gündür adet sancısı cekiyorum aslında adetlerim çok düzensiz glukofen kullanmaya başladım ilk defa geçen ay düzenli geldi bu ay da düzenli gelirse bugün adet olmam lazımdı.. pko yüzünden afet tarihimde şaşmış olabilir birde negatif görmekten çok sıkıldım

pko düzensiz olmanı sağlar evet ama iğne vuruldugun zaman adet gunune gore degil igneye göre oluyosun oda çatlamadan 14 15 gun sonraya denk geliyor. Yani olman lazımdı ama belki stresten gecikme olmustur. Hemen umitlenmeyelim sonra uzuluyoruz canim. 3 4 gun daha bekle bakalim gelmezse kan verirsin belki gec dollenmedir. hcg ilk kanda cikiyor ya belki gebelik vardir idrara gecmemistir.
Rabbim gonlune gore versin ❤

pko düzensiz olmanı sağlar evet ama iğne vuruldugun zaman adet gunune gore degil igneye göre oluyosun oda çatlamadan 14 15 gun sonraya denk geliyor. Yani olman lazımdı ama belki stresten gecikme olmustur. Hemen umitlenmeyelim sonra uzuluyoruz canim. 3 4 gun daha bekle bakalim gelmezse kan verirsin belki gec dollenmedir. hcg ilk kanda cikiyor ya belki gebelik vardir idrara gecmemistir.
Rabbim gonlune gore versin ❤
Evet biliyorum bende o yuzden 15. Güne kadar bekleyip test yaptım yani çoktan adet olmam lazımdı birde olduğum yere doktor uzak özele gidiyoruz eşimde çalışıyor zor oluyor inşallah dediğin gibidir kist olmuştur diye çok korkuyorum 1 ayımı da kisti düşürmek için geçirmek istemiyorum

Evet biliyorum bende o yuzden 15. Güne kadar bekleyip test yaptım yani çoktan adet olmam lazımdı birde olduğum yere doktor uzak özele gidiyoruz eşimde çalışıyor zor oluyor inşallah dediğin gibidir kist olmuştur diye çok korkuyorum 1 ayımı da kisti düşürmek için geçirmek istemiyorum

Kist bende sancı yapıyor, bide kahverengi leke hani böyle regl baslangicinda gelir ya ayni oyle. Anladım canım korkma rahat davran inam bende cok istiyorum 1 yıl denedim cocuk icin olmadi. klomen kullandim ovitrellayla catladi ama dollenmedi hic bir sorun yaratmadi. bu ayda femara kullandim yine iğne falan bakalım ya nasip. Dusunmuyorum pek umidimde yok acikcasi bu aydan ama Allah ne zaman nasip ederse o zaman. Yani illaki olur ama ne zaman nefes alicak dogrusunu rabbim bilir. sende kotu dusunme iyi dusun kafani dagit baska seylerle. Hem isyan etme. Hemde ne kadar dusunmezsen o kadar cabuk olur.

Back
X