- 30 Eylül 2020
- 49
- 10
- 18
- 28
- Konu Sahibi Sevilaykaravelio
Ovitrelle ile hamile kalan var mı içinizde?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet benOvitrelle ile hamile kalan var mı içinizde?
Kaçincı ayınızda acabaEvet ben
İlk kullandığım ay hamile kaldımKaçincı ayınızda acaba
Benimde ilk ayım dayanamayıp 14 gün olmadan test yaptım. Allahı m bir an önce nasip etsin bizebenim 2. ayim ilk denemede kalamadim inşallah bu ay kalırım nasipse![]()
Benimde ilk ayım dayanamayıp 14 gün olmadan test yaptım. Allahı m bir an önce nasip etsin bize
Merhaba canım bu ay bende kullandım 12. Gün negatifti 15. Gün tekrar yaptım yine negatif adette olmadım bilmiyorum bekliyorum öyleBenimde ilk ayım dayanamayıp 14 gün olmadan test yaptım. Allahı m bir an önce nasip etsin bize
Ooof beklemek çok kötüMerhaba canım bu ay bende kullandım 12. Gün negatifti 15. Gün tekrar yaptım yine negatif adette olmadım bilmiyorum bekliyorum öyle
10 günümamin inşallah canım kaçıncı günündesin? iğnenin etkisi sanırım
10 günüm
Benimde solda 21 mm di ama kontrole çağırmadı üstelik adet günüm bugün gelen giden de yok sık sık mide bulantim adet sancim oluyorBenim de 5ldu bugun çatladımı diye kontrole gittin mi canım? Solda 1 yumurtam vardi zaten 20mm, ben bugun gittim catlamis bir sorun yok hayirli haberlerle gelirsin insallah dedi
Hayırlı haberler alırsın inşallahOoof beklemek çok kötü
Kontrole cagırmadı 14 gün sonra test yap pozitif cıkmazsa adetinin 3 günü gel dediBenim de 5ldu bugun çatladımı diye kontrole gittin mi canım? Solda 1 yumurtam vardi zaten 20mm, ben bugun gittim catlamis bir sorun yok hayirli haberlerle gelirsin insallah dedi
Benimde solda 21 mm di ama kontrole çağırmadı üstelik adet günüm bugün gelen giden de yok sık sık mide bulantim adet sancim oluyor
Kontrole cagırmadı 14 gün sonra test yap pozitif cıkmazsa adetinin 3 günü gel dedi
Yarın öğlen 19. Gün olacak canım 12. Ve 15. Günler idrar testinde çıkmadı kaç gündür adet sancısı cekiyorum aslında adetlerim çok düzensiz glukofen kullanmaya başladım ilk defa geçen ay düzenli geldi bu ay da düzenli gelirse bugün adet olmam lazımdı.. pko yüzünden afet tarihimde şaşmış olabilir birde negatif görmekten çok sıkıldımiğnenin kaçıncı günündesin canım? Gebelik yoksa iğnenin üstünden 14 ila 18 güne kadar adet olursun normal şartlarda. Yani 15 veyahut 16 gunundeysen kan ver bence
Evet biliyorum bende o yuzden 15. Güne kadar bekleyip test yaptım yani çoktan adet olmam lazımdı birde olduğum yere doktor uzak özele gidiyoruz eşimde çalışıyor zor oluyor inşallah dediğin gibidir kist olmuştur diye çok korkuyorum 1 ayımı da kisti düşürmek için geçirmek istemiyorumpko düzensiz olmanı sağlar evet ama iğne vuruldugun zaman adet gunune gore degil igneye göre oluyosun oda çatlamadan 14 15 gun sonraya denk geliyor. Yani olman lazımdı ama belki stresten gecikme olmustur. Hemen umitlenmeyelim sonra uzuluyoruz canim. 3 4 gun daha bekle bakalim gelmezse kan verirsin belki gec dollenmedir. hcg ilk kanda cikiyor ya belki gebelik vardir idrara gecmemistir.
Rabbim gonlune gore versin ❤
Evet biliyorum bende o yuzden 15. Güne kadar bekleyip test yaptım yani çoktan adet olmam lazımdı birde olduğum yere doktor uzak özele gidiyoruz eşimde çalışıyor zor oluyor inşallah dediğin gibidir kist olmuştur diye çok korkuyorum 1 ayımı da kisti düşürmek için geçirmek istemiyorum