Ovitrelle

Kist bende sancı yapıyor, bide kahverengi leke hani böyle regl baslangicinda gelir ya ayni oyle. Anladım canım korkma rahat davran inam bende cok istiyorum 1 yıl denedim cocuk icin olmadi. klomen kullandim ovitrellayla catladi ama dollenmedi hic bir sorun yaratmadi. bu ayda femara kullandim yine iğne falan bakalım ya nasip. Dusunmuyorum pek umidimde yok acikcasi bu aydan ama Allah ne zaman nasip ederse o zaman. Yani illaki olur ama ne zaman nefes alicak dogrusunu rabbim bilir. sende kotu dusunme iyi dusun kafani dagit baska seylerle. Hem isyan etme. Hemde ne kadar dusunmezsen o kadar cabuk olur.
Aynen çok haklısın Allah kimseyi evlatsiz bırakmasın etrafta sürekli çocuk hatırlatanlar olunca sınır oluyorum çok şükür eşim anlayışlı rabbim ne zaman nasip edecek bakalım hayırlı haberlerini yaz bana sen ne zaman test yapacaksin

Aynen çok haklısın Allah kimseyi evlatsiz bırakmasın etrafta sürekli çocuk hatırlatanlar olunca sınır oluyorum çok şükür eşim anlayışlı rabbim ne zaman nasip edecek bakalım hayırlı haberlerini yaz bana sen ne zaman test yapacaksin

Amin canim benim. Benim bugun 6. gunum 15. veya 16. günü adet olmazsam eger gider kan veririm. Zaten bu ayda olmazsa doktor 2 ay ara vericez dedi. Belki o arada başka bir doktora gider tekrar isterim cunku ara vermek istemiyorum

Amin canim benim. Benim bugun 6. gunum 15. veya 16. günü adet olmazsam eger gider kan veririm. Zaten bu ayda olmazsa doktor 2 ay ara vericez dedi. Belki o arada başka bir doktora gider tekrar isterim cunku ara vermek istemiyorum
Bu gibi durumlarda zaman o kadar değerli ki insan biran önce çözüme ulaşmak istiyor bende bu sabah test yaptım yine negatif çıktı pazartesi veya salı günü doktora gitcem bakalım ne diyecek

Bende ikinci kez denicem. Sizde olmama sebebi ne acaba?

Canım ben polikistik overım, o yuzden normal sartlarla hamile kalamadim. Klomen denedik çatlatma vurdum yumurtam çatladi ama gebelik oluşmadı ilk ay. Bu ay ise femara içtim yine çatlatma vurdum kontrole gittim çatlamış yumurta. bugun 10. gunum 5 6 gun sonra kan veririm bakalim nasip

Canım ben polikistik overım, o yuzden normal sartlarla hamile kalamadim. Klomen denedik çatlatma vurdum yumurtam çatladi ama gebelik oluşmadı ilk ay. Bu ay ise femara içtim yine çatlatma vurdum kontrole gittim çatlamış yumurta. bugun 10. gunum 5 6 gun sonra kan veririm bakalim nasip
Tutar insaallah ya. Ne hayirliysa o olur inşaallah. Bende de bi problem yok diyorlar ama olmuyor ilaç ilaç daha can sıkıntısı yaşatıyor bu da ama mecbur dayanacaz. Sabır şart bu süreçte.

Tutar insaallah ya. Ne hayirliysa o olur inşaallah. Bende de bi problem yok diyorlar ama olmuyor ilaç ilaç daha can sıkıntısı yaşatıyor bu da ama mecbur dayanacaz. Sabır şart bu süreçte.

Aynen öyle canım geçen ay kendimi çok dinledim bir heves bir heyecan. Yok akınti geldi, yok göğsüm acıyor, yok belim ağırıyor. Yok efendim burnum hassaslaştı koku alıyorum falan 😂 boşa çıktı nasip degilmis. Hep çok istemekten en ufak birşeyi ona bagliyorum psikolajik olarak. Ama bu ay takvime bile bakmiyorum.. Olur olmaz Allah bilir ne zamana nasipse. Sald bu ay anlayacağın. Yemin ettim evde test bile yapmicam gidip direk kan vercem. 😍

Aynen öyle canım geçen ay kendimi çok dinledim bir heves bir heyecan. Yok akınti geldi, yok göğsüm acıyor, yok belim ağırıyor. Yok efendim burnum hassaslaştı koku alıyorum falan 😂 boşa çıktı nasip degilmis. Hep çok istemekten en ufak birşeyi ona bagliyorum psikolajik olarak. Ama bu ay takvime bile bakmiyorum.. Olur olmaz Allah bilir ne zamana nasipse. Sald bu ay anlayacağın. Yemin ettim evde test bile yapmicam gidip direk kan vercem. 😍
Bende asla test yapmicam ne zaman edet gecikirse anca öyle yaparım. Hamilelik belirtilerini okuyorum. Midem bulanmiyor ,yemek yerken eşime diyom sanki midem de bulanıyor, dediğin gibi göğüs ağrısı falan filan... Gerek yok böyle kasılmalara. Daha çok stres oluyor insan ya.😟 Yapacak şey sabretmek. İnsaallah sabrederiz.

Evet biliyorum bende o yuzden 15. Güne kadar bekleyip test yaptım yani çoktan adet olmam lazımdı birde olduğum yere doktor uzak özele gidiyoruz eşimde çalışıyor zor oluyor inşallah dediğin gibidir kist olmuştur diye çok korkuyorum 1 ayımı da kisti düşürmek için geçirmek istemiyorum
Bende Ağustos ayında iğne yapmıştım. Bu ay gittiğimde malesef kist oluştu dedi doktor. Yani dua edin herşey yolunda gitsin. Tutmazsa bile kist olmaması için dua edin. Geçmiş olsun.

Bende Ağustos ayında iğne yapmıştım. Bu ay gittiğimde malesef kist oluştu dedi doktor. Yani dua edin herşey yolunda gitsin. Tutmazsa bile kist olmaması için dua edin. Geçmiş olsun.
Merhaba canım çok şükür bende kist olmamış tekrar klomen kullandım salı günü gitcem büyümüş mü yumurta bakacak.. Inşallah sende de oluşmamıştır

Merhaba canım çok şükür bende kist olmamış tekrar klomen kullandım salı günü gitcem büyümüş mü yumurta bakacak.. Inşallah sende de oluşmamıştır
Bende Salı günü gidcem. İnşaallah bende oluşan kist küçüktür de tedavim ertelenmez. Nasip artık ya. Allah kolaylastirsin hepimizin sürecini

Kızlar merhaba benimde bugün iğneden sonraki 14. Günüm erken gebelik testi yaptım negatif çıktı hasta olucak gibi de ağrım var geçen ay bu belirtiler hiç olmadı 2. İğnem bu ayki 15. Gün kan testinde çıkar mı ne dersiniz

Kızlar 8 u çatlama iğnesi oldum dün gece adet oldum böyle Bi sey yaşan var mı aranızda acaba

Kizlar yardim. Bugun catlatma ignemin 9. Gunu sabah ilk idrarda test yaptim. Bu doğru mu sizce midem bulanıyor çok fenayım. Boyle uyku bastiriyor ve elim ayağım boşalıyor.gercekmidir ne dersini,. 9. Gunu test yapan var mi kan vereyim mi

Eklentiler

• IMG_20201101_082127.webp
    IMG_20201101_082127.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 23
Doktorum östojen hormonundan olmuş olabilir dedi ilaç verdi kesildi ama zaten sonrasında adet oldum olmadı bu ay malesef sende mi çatlama iğnesi oldun
Hayırlısı canim evet bende iğne oldum sitede baktim 9. Günü pek test yapan olmamış ama ben yaptim midem bulaniyor cunki

Back
X