Bakınca test pozitif durmuyor ama. Bir kaç gün sonra sabah ilk idrarla tekrar dene istersenMerhaba hanımlar çatlatma iğnesinin 10. Gününde yaptım testi ufak mide bulantısı akıntı kasık ağrısı sebebiyle 2. Çizgi silik çıktı testin 5. Dakikasında sizlerde de böyle olan var ise bilgi verebilir misiniz
İğneden 15 gün Sonra test yapılır 10 gün 13 günlerde yapılan test geçersiz ignede bulunan HCG hormonu içerdiği için pozitif çıkarıcak iğnenin etkisi silik çıkmasıMerhaba hanımlar çatlatma iğnesinin 10. Gününde yaptım testi ufak mide bulantısı akıntı kasık ağrısı sebebiyle 2. Çizgi silik çıktı testin 5. Dakikasında sizlerde de böyle olan var ise bilgi verebilir misiniz
canım ıgne etkısıde olabılır bu, 10,12,13de sılık cıkabılıyor.Merhaba hanımlar çatlatma iğnesinin 10. Gününde yaptım testi ufak mide bulantısı akıntı kasık ağrısı sebebiyle 2. Çizgi silik çıktı testin 5. Dakikasında sizlerde de böyle olan var ise bilgi verebilir misiniz
Anladim canım 16. Gün tekrar denerim testicanım ıgne etkısıde olabılır bu, 10,12,13de sılık cıkabılıyor.
Peki iğnenin etkisi kaç günde geçiyorİğneden 15 gün Sonra test yapılır 10 gün 13 günlerde yapılan test geçersiz ignede bulunan HCG hormonu içerdiği için pozitif çıkarıcak iğnenin etkisi silik çıkması
aynen canım 14,15de yaparsın ınsallah bebısın senınledırAnladim canım 16. Gün tekrar denerim testi
İnsallah canım Allah herkese nasip etsin inşallahaynen canım 14,15de yaparsın ınsallah bebısın senınledır
15 gün sonra geçiyor 16.inci gün yaparsın testiPeki iğnenin etkisi kaç günde geçiyor
Anladım ins o zamanda görürüm çift çizgiyi çok teşekkür ederim15 gün sonra geçiyor 16.inci gün yaparsın testi