• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Ovitrelle

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

skryaordu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2021
48
8
1
33
Merhaba hanımlar çatlatma iğnesinin 10. Gününde yaptım testi ufak mide bulantısı akıntı kasık ağrısı sebebiyle 2. Çizgi silik çıktı testin 5. Dakikasında sizlerde de böyle olan var ise bilgi verebilir misiniz

Eklentiler

• IMG_20211229_124424.webp
    IMG_20211229_124424.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 31
Merhaba hanımlar çatlatma iğnesinin 10. Gününde yaptım testi ufak mide bulantısı akıntı kasık ağrısı sebebiyle 2. Çizgi silik çıktı testin 5. Dakikasında sizlerde de böyle olan var ise bilgi verebilir misiniz
Bakınca test pozitif durmuyor ama. Bir kaç gün sonra sabah ilk idrarla tekrar dene istersen ☺️

Aslında 2. Çizgi silik kamerayla çektiğinde pek fazla anlaşılmıyor ama 5 gün sonra tekrar ederim yinede🙂🙂

İğneden 15 gün Sonra test yapılır 10 gün 13 günlerde yapılan test geçersiz ignede bulunan HCG hormonu içerdiği için pozitif çıkarıcak iğnenin etkisi silik çıkması

canım ıgne etkısıde olabılır bu, 10,12,13de sılık cıkabılıyor.

Back
X