- Konu Sahibi sabahmeltemi
-
arkadaslar ıgneden sonra 36. saat ılıskıye gırdık ama 6 saat sonra muthıs bır kasık agrısı oldu acaba 36. saat catlamadadı daha sonra mı catladı bu durumda olan var mı? daha sonra da 36. saatten sonra 39. saat ılıskıye gırdık cok mu gec oldu arası uzun mu oldu ?sonra da 48. saat yanı ıkı gun sonra dusunuyoruz
canım ıste ben ıgneyı vuruldugum gun bır sey olmadı. 36 sonra ılıskye gırdık. sonra da 2 gun sonra yanı bu aksam gırdık. 2 gun sonra gene gırecegız sankı arası cok uzun gıbı geldı bana yaa acaba olmamısmıdır. doktor neden o gun onermedı anlamadım
arkadaşlar bende yardımınıza ihtiyacı olanlardanım.puregon ignesi oldum bu ay.cuma günü gittim 2 tane yumurtalıgım vardı biri küçüktü 2 tane daha vurul pazartesi gel dedi.bugün gittim ve 1 tane var dedi.19 ml ve bugün ovitralleyi bugün vurulmamı 8.9.11.13 ilişki dedi.bende cuma günü 2 tane vardı şimdi niye bir tane dedim.o kendini atmıştır dedi.bu ne demek oluyor.yumurta adetten önce kendini atarmı.benim aklıma döllenme olduda yerleşme aşamasında mı acaba diyorum bana yardımcı olurmusunuz kafan çok karıştı
:44:.dotordan çıktıktan sonra geldi aklıma döllenmiş olabilirmi diye sormak
sabah meltemi mrb.ya yazdıklarını okudum da ben de senin yaşadıklarını bugün yaşıyorum.bugün saat 11.00da iğne vuruldum.çatlatma iğnesi.doktorum yarın sabah da gel dedi bakalım yumurtan çatlamış mı diye..bu akşam da ilişki olmayacak yani.e daha yarın sabah gidecksem bu demektir ki ilişki yarın akşama kalacak.çok uzun zaman araya girecek ve bu da yumurtanın ölmesi demektr dyo çok korkuyorumarkadaslar ıgneden sonra 36. saat ılıskıye gırdık ama 6 saat sonra muthıs bır kasık agrısı oldu acaba 36. saat catlamadadı daha sonra mı catladı bu durumda olan var mı? daha sonra da 36. saatten sonra 39. saat ılıskıye gırdık cok mu gec oldu arası uzun mu oldu ?sonra da 48. saat yanı ıkı gun sonra dusunuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?