ovitrelleden 36 saat sonra ve ondan sonra 39.saatte ilişki acaba uygun mudur?

sabahmeltemi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2012
1.495
27
48
Aydın
arkadaslar ıgneden sonra 36. saat ılıskıye gırdık ama 6 saat sonra muthıs bır kasık agrısı oldu acaba 36. saat catlamadadı daha sonra mı catladı bu durumda olan var mı? daha sonra da 36. saatten sonra 39. saat ılıskıye gırdık cok mu gec oldu arası uzun mu oldu ?sonra da 48. saat yanı ıkı gun sonra dusunuyoruz

arkadaslar ıgneden sonra 36. saat ılıskıye gırdık ama 6 saat sonra muthıs bır kasık agrısı oldu acaba 36. saat catlamadadı daha sonra mı catladı bu durumda olan var mı? daha sonra da 36. saatten sonra 39. saat ılıskıye gırdık cok mu gec oldu arası uzun mu oldu ?sonra da 48. saat yanı ıkı gun sonra dusunuyoruz

hayırlı olsun canım benım doktorum iğneyı oldugum gun yanı 30, 31aralık ve 2 ocak mutlaka ilişki dedı ben o aradakı 1 ocagıda degerlendırdım zaten tutcaksa ilişkiye gırdıgın saattede oluyo

canım ıste ben ıgneyı vuruldugum gun bır sey olmadı. 36 sonra ılıskye gırdık. sonra da 2 gun sonra yanı bu aksam gırdık. 2 gun sonra gene gırecegız sankı arası cok uzun gıbı geldı bana yaa acaba olmamısmıdır. doktor neden o gun onermedı anlamadım

canım ıste ben ıgneyı vuruldugum gun bır sey olmadı. 36 sonra ılıskye gırdık. sonra da 2 gun sonra yanı bu aksam gırdık. 2 gun sonra gene gırecegız sankı arası cok uzun gıbı geldı bana yaa acaba olmamısmıdır. doktor neden o gun onermedı anlamadım

doktordan doktora degışıyo ya genelde gun asırı önerıyolar

ıyı aksamlar cok heyecanlıyım ovıtrelleden berı. ıgneden sonra 10.gun yanı carsamba doktor gel dedı acaba hamıleysem bellı olur mu neden cagırdı acaba? bır bılgısı olan var mı?

of ya kafam karısık pazartesı (31aralık) aksam 17.00 de ıgnemı vuruldum. sonra 36 saat sonra yanı 2 ocak carsamba sabah 5te ılıskı yasadık. sonra 3 ocak persembe aksamı ılıskı oldu. sonra da bu aksam yanı 5 ocakta olacak. yanı

31 aralık aksam ıgne ,
2ocak sabah ılıskı, (36saat sonra)
3 ocak aksam ılıskı( 39 saat sonra)
5 ocak aksam ılıskı( 48 saat sonra)
7 ocak aksam ılıskı (48 saat sonra) olacak.

acaba cok mu ara verdım aralarda bılmıyorum kı

cnm ne yapayım ya stres oluyorum haklısın olacaksa olur boyle sıstemlı dusunmek boguyor ama heyecanlanıyorum. bazı doktorlar ıgne gunu ılıskı dıyor bazısı 36 saat sonra. zaten 36. saatte ılk ılıskıden sonra 6 saat sonra muthıs bır agrı oldu belkı o arada catladı spermler de yasadıysa olmstur.

bakalım ıgneden sonra 10. gun yanı carsamba doktordayım bakalım tuttumu tutmadı mı gorecez. sen de durumlar nasıl?

off offf gezmedeydık ve maalesef en son persembe gunu gırmıs oldum ılıskıye yanı ovıtrelleden sonra 2 kez gırmıs olduk. bugun gıremedım demekkı carsamba doktora gıdene kadar gırmeme gerek yok arayı actık nasıl olsa:((

sizi gidi hamişler sizi demek burda kaynatmışsınız sabahmeltemi canım stres yapma olursa birkerede olur büyüyo çatlıyo olmayabiliyorda inş.senin olurda bu seer de konu açarsın kızlarr bebeğim benimle diye

ınssllah cnm sen de aynı sekılde baslık acarsın:))) cnm ben sadece 2 kez gırdım ılıskıye yaa daha da bugun gırmeme gerek yok persembeden sonra hıc gırmedım:(((

arkadaşlar bende yardımınıza ihtiyacı olanlardanım.puregon ignesi oldum bu ay.cuma günü gittim 2 tane yumurtalıgım vardı biri küçüktü 2 tane daha vurul pazartesi gel dedi.bugün gittim ve 1 tane var dedi.19 ml ve bugün ovitralleyi bugün vurulmamı 8.9.11.13 ilişki dedi.bende cuma günü 2 tane vardı şimdi niye bir tane dedim.o kendini atmıştır dedi.bu ne demek oluyor.yumurta adetten önce kendini atarmı.benim aklıma döllenme olduda yerleşme aşamasında mı acaba diyorum bana yardımcı olurmusunuz kafan çok karıştı
:44:.dotordan çıktıktan sonra geldi aklıma döllenmiş olabilirmi diye sormak :14:

arkadaşlar bende yardımınıza ihtiyacı olanlardanım.puregon ignesi oldum bu ay.cuma günü gittim 2 tane yumurtalıgım vardı biri küçüktü 2 tane daha vurul pazartesi gel dedi.bugün gittim ve 1 tane var dedi.19 ml ve bugün ovitralleyi bugün vurulmamı 8.9.11.13 ilişki dedi.bende cuma günü 2 tane vardı şimdi niye bir tane dedim.o kendini atmıştır dedi.bu ne demek oluyor.yumurta adetten önce kendini atarmı.benim aklıma döllenme olduda yerleşme aşamasında mı acaba diyorum bana yardımcı olurmusunuz kafan çok karıştı
:44:.dotordan çıktıktan sonra geldi aklıma döllenmiş olabilirmi diye sormak :14:

buyumedıgı için öyle söylemiştir canım cunku o kadar kısa sure içerisinde dollenme olmaz cunku buyumemış zaten

sabah meltemi mrb.ya yazdıklarını okudum da ben de senin yaşadıklarını bugün yaşıyorum.bugün saat 11.00da iğne vuruldum.çatlatma iğnesi.doktorum yarın sabah da gel dedi bakalım yumurtan çatlamış mı diye..bu akşam da ilişki olmayacak yani.e daha yarın sabah gidecksem bu demektir ki ilişki yarın akşama kalacak.çok uzun zaman araya girecek ve bu da yumurtanın ölmesi demektr dyo çok korkuyorum:((((sen de iğne yapmışsın ve sen de uzun zaman araya koymuşsun.neticen ne oldu yazarsan sevinirim.

Back
X