Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba hamile olmadıysanız kaçıncı gün adet oldunuz ve ne gibi değişiklikler oldu kendinizde...?
benim bu 3.kullanışım cnm iğneyi vurunduktan 30-33 saatlerde belimde kasıklarımda ağrı başlıyor 40-45 saatlerde ağrı kesiliyor bir kaç gün sonra da sanki adet olacakmışım gibi ağrı başlıyor adet tarihine yakın ağrılarım artıyor adet günü geçtikten sonra ağrılarım kesiliyor kesildikten bir süre sonrada adet oluyorum ilkinde 4 gün gecikti adetim, 2.de 6 gün, 3.de 2 gün gecikti hala adet olmadım test yaptırıcam 3ünde de aynı şekilde oldu cnm inş bu sefer adet olmam
inş cnm senin ilk ve son olur :) ben de ilkinde çok umutluydum ama olmadı 3.ye geçtik çokta umudum yok ama bekliyorum bakalım sende adet ağrıları varmı yoksa ben yine adet olacam ondan mıbenim ilk kullanışımdır inşallah son olur ne diyelim hakkımızda hayırlısı yani bu durumda adet mi olcaz yoksa hamile miyiz merak ediyorum artık yarın test yapmak istyrum artıkkk![]()
inş cnm senin ilk ve son olur :) ben de ilkinde çok umutluydum ama olmadı 3.ye geçtik çokta umudum yok ama bekliyorum bakalım sende adet ağrıları varmı yoksa ben yine adet olacam ondan mısen de ne gibi belirtiler var ben ilk kullandığımda ağrım çoktu şimdi vücut alıştı galiba ilki kadar ağrım yok
inş cnm benim de adet tarihim geçti geçince ağrılarım yine kesildi hiç bir yerimde ağrı kalmadı öncekilerde de böle olmuştuinşallah seninde son olur:)öyle aman aman bi ağrım yok arada hafif sancılarım oluyor sadece oda anlık:) adet olcakmışım gbi bi durum olmadı şuanda bakalım hayrlısı olsun artık . gögüslerde şişkinlik agrı yüzümde sivilce sık idrara çıkma gbi benim ?
Test yaptinmi peki bak adetinde gecms hamilesindir insallah
idrar testi yaptım negatif cnm kan testi yaptırmadım daha
15.gun adet oldum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.