Ovitrelleden sonraki 13.gun idrar testi pozitif

Mavi9396

Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2020
32
5
6
32
Kizlar meraba aranıza yeni katıldım. Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum. Ama size danışmak istediğim konu şu ovitrelle nin 14.gunu erken gebelik testi yaptım cift czgiyi gördüm. Ayni gün kan verdim 4.9 çıktı. Ertesi gün tekrar kan verdim 5.7 cikti. Sizce gebelik olabilir mi yoksa iğne etkisi midir? Bu durumu yaşayan var mı?

Merhaba Ben de iğne vurulmuştum, 14. Güne kadar çift çizgiyi gördüm. Fakat 17. Gün adet oldum. Seninse değerin artmış. 5’in üstü gebelik var kabul ediliyor zaten. Hayırlısı olsun

Merhaba Ben de iğne vurulmuştum, 14. Güne kadar çift çizgiyi gördüm. Fakat 17. Gün adet oldum. Seninse değerin artmış. 5’in üstü gebelik var kabul ediliyor zaten. Hayırlısı olsun ☺
Amin hepimiz için insaAllah tekrar kan için adetimi mi beklemeliyim acaba. 3 gun var. 3 gun varken de 5.7 az mı sence çok korkuyorum sonuç olumsuz olursa diye

Amin hepimiz için insaAllah tekrar kan için adetimi mi beklemeliyim acaba. 3 gun var. 3 gun varken de 5.7 az mı sence çok korkuyorum sonuç olumsuz olursa diye ☹
Gönlünü ferah tut. Ben hiç hamile kalmadığım için ne zaman kan verilir bilmiyorum ama buradan öğrendiğim kadarıyla 2 günde bir, değer artıyormuş. İstersen adetine 1 gün kala ver istersen adet gününde ver. İnşallah bebeğin seninledir

İnşaAllah canım çok saol umarım sana da nasip olur sen ne zamandır istiyorsun

Biliyorum çok ama çok zor Her ay hep aynı umut, olmayınca da hep bir hüzün ama senin değerin artmış. Sen gönlünü ferah tut. ☺
Evet ama nette 10 üzeri olmalı falan diye okudum. O yuzden tam sevinemiyorum. Ama diyorum iğnenin etkisi olsa gün geçtikçe düşerdi. Su an ne hissedecegimi hiç bilmiyorum

Evet ama nette 10 üzeri olmalı falan diye okudum. O yuzden tam sevinemiyorum. Ama diyorum iğnenin etkisi olsa gün geçtikçe düşerdi. Su an ne hissedecegimi hiç bilmiyorum
Ben birçok kez kan verdim, gebelik için değer aralığı hep 5’ten yüksek olmalı ifadesi oluyordu. Yeni yeni tutunmaya çalışıyor olabilir. O yüzden düşük çıkmış olabilir. Ben bu durumda olsam her gün idrar testi, 2 günde de kan testi yapardım.

Aynen. 2 gundur kan veriyorum. Yarin tekrar testi yapiyim pazartesi kan için giderim yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…