Amin hepimiz için insaAllahMerhabaBen de iğne vurulmuştum, 14. Güne kadar çift çizgiyi gördüm. Fakat 17. Gün adet oldum. Seninse değerin artmış. 5’in üstü gebelik var kabul ediliyor zaten. Hayırlısı olsun ☺
Gönlünü ferah tut. Ben hiç hamile kalmadığım için ne zaman kan verilir bilmiyorum ama buradan öğrendiğim kadarıyla 2 günde bir, değer artıyormuş. İstersen adetine 1 gün kala ver istersen adet gününde ver. İnşallah bebeğin seninledirAmin hepimiz için insaAllahtekrar kan için adetimi mi beklemeliyim acaba. 3 gun var. 3 gun varken de 5.7 az mı sence çok korkuyorum sonuç olumsuz olursa diye ☹
İnşaAllah canım çok saolGönlünü ferah tut. Ben hiç hamile kalmadığım için ne zaman kan verilir bilmiyorum ama buradan öğrendiğim kadarıyla 2 günde bir, değer artıyormuş. İstersen adetine 1 gün kala ver istersen adet gününde ver. İnşallah bebeğin seninledir ☺
Amin canım inşallahİnşaAllah canım çok saolumarım sana da nasip olur sen ne zamandır istiyorsun
Bizim de 15 ay oldu canım. Cok zor oluyo beklemekAmin canım inşallahBiz 2 senedir istiyoruz ama sebepsiz olmuyor.
Biliyorum çok ama çok zorBizim de 15 ay oldu canım. Cok zor oluyo beklemek ☹
Evet ama nette 10 üzeri olmalı falan diye okudum. O yuzden tam sevinemiyorum. Ama diyorum iğnenin etkisi olsa gün geçtikçe düşerdi. Su an ne hissedecegimi hiç bilmiyorumBiliyorum çok ama çok zorHer ay hep aynı umut, olmayınca da hep bir hüzün ama senin değerin artmış. Sen gönlünü ferah tut. ☺
Ben birçok kez kan verdim, gebelik için değer aralığı hep 5’ten yüksek olmalı ifadesi oluyordu. Yeni yeni tutunmaya çalışıyor olabilir. O yüzden düşük çıkmış olabilir. Ben bu durumda olsam her gün idrar testi, 2 günde de kan testi yapardım.Evet ama nette 10 üzeri olmalı falan diye okudum. O yuzden tam sevinemiyorum. Ama diyorum iğnenin etkisi olsa gün geçtikçe düşerdi. Su an ne hissedecegimi hiç bilmiyorum
Rabbim hayirlisiyla kucagiyla almayı nasip etsin. Peki kan sonucum nasıl sence adetime 3 gun var. Umutlanmali miyim?Ben 12. Gün yapmıştım pozitif çıkmıştı. Hala devam ediyor çok şükür gebeliğim. 12 günde etkisi gitmişti ovitrellinin.
Ben kan vermemiştim o gün 3 gün sonra vermiştim. İnşallah artarak devam eder değeriniz.Rabbim hayirlisiyla kucagiyla almayı nasip etsin. Peki kan sonucum nasıl sence adetime 3 gun var. Umutlanmali miyim?
Aynen. 2 gundur kan veriyorum. Yarin tekrar testi yapiyim pazartesi kan için giderim yineBen birçok kez kan verdim, gebelik için değer aralığı hep 5’ten yüksek olmalı ifadesi oluyordu. Yeni yeni tutunmaya çalışıyor olabilir. O yüzden düşük çıkmış olabilir. Ben bu durumda olsam her gün idrar testi, 2 günde de kan testi yapardım.
İnşaAllah canım teşekkür ederim..Ben kan vermemiştim o gün 3 gün sonra vermiştim. İnşallah artarak devam eder değeriniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?