Gebeliğe Hazırlık Ovitrellenin 9. günü

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
erken sonuç için 12. günden sonra test yapsanız daha iyi olur ben 10. günde negatif 13. günde pozitif yakalamıştım

Merhaba arkadaşlar benim otrivellenin 5.günü negatife döndü normal mi acaba erken değil mi bugün 6.gün negatif gebelik olmadı mı acaba

Merhaba arkadaşlar benim otrivellenin 5.günü negatife döndü normal mi acaba erken değil mi bugün 6.gün negatif gebelik olmadı mı acaba
Kuzum iğnenin etkisi geçmiştir ondan teste devam edersen hafif tekrar çizgi belirebilir koyulaşmada devam eder belki
Sen gününde yine test yap herkesde aynı değil iğne etkisi kiminde 1 hafta duruyo kiminde 12 gün bende 8. Günde silinmişti

İğneden bir gün önce yapılan ilişki de sayılıyor mu arkadaşlar yoksa iğnenin ertesi günden mi hesap yapıcaz

erken sonuç için 12. günden sonra test yapsanız daha iyi olur ben 10. günde negatif 13. günde pozitif yakalamıştım
Merhabalar hayırlı olsun öncelikle hala aktif misiniz bilmiyorum ama ovitrelle ile gebe kaldığınız ay kaç yumurtanız vardı ve hatırlıyorsanız eğer kaç kmm idi :) benim 4 yumurtam var 22mm iken ipne oldum bekleme sürecindeyim işe yarar mı çok heyecanlıyım ya :)

Merhabalar hayırlı olsun öncelikle hala aktif misiniz bilmiyorum ama ovitrelle ile gebe kaldığınız ay kaç yumurtanız vardı ve hatırlıyorsanız eğer kaç kmm idi :) benim 4 yumurtam var 22mm iken ipne oldum bekleme sürecindeyim işe yarar mı çok heyecanlıyım ya :)
Teşekkür ederim kimyasal oldu malesef benim 5 yumurtam vardı 3 ü çatlatma için uygundu ama mm bilmiyorum söylememişti ben iğne günü dahil 3 gün üstüste değerlendirmiştim sonra gün aşırı değerlendirdim olacağı varsa tek yumurtayla bile oluyor umarım güzel sanuçlar alırsınız

Merhabalar hala aktif misiniz bilmiyorum ama ovitrelle ile gebe kaldığınız ay kaç yumurtanız vardı ve hatırlıyorsanız eğer kaç kmm idi :) benim 4 yumurtam var 22mm iken ipne oldum bekleme sürecindeyim işe yarar mı çok heyecanlıyım ya :)
Teşekkür ederim kimyasal oldu malesef benim 5 yumurtam vardı 3 ü çatlatma için uygundu ama mm bilmiyorum söylememişti ben iğne günü dahil 3 gün üstüste değerlendirmiştim sonra gün aşırı değerlendirdim olacağı varsa tek yumurtayla bile oluyor umarım güzel sanuçlar alırsınız
yaaa rabbim yerini doldursun tez zamanda inşallah🙏🏻 Doğru söylüyorsunuz nasip olunca tek yumurtadan 2 bebiş bile oluyor

Back
X