Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ovitrelle iğne mi arıyorsunuz. Kadın doğum hastanesinin yanında doğum evi isimli bir eczane var ben tüm diyarbakır ı arayıp orada buldum. Telefon açıp sorabilirsiniz.Kızlar acil yardım edin lütfen
Aşkım her ikisinde de bulamadımOvitrelle iğne mi arıyorsunuz. Kadın doğum hastanesinin yanında doğum evi isimli bir eczane var ben tüm diyarbakır ı arayıp orada buldum. Telefon açıp sorabilirsiniz.
Bahçeci tüp bebek merkezinin yanında tillo eczanesi var orada da ovitrelle muadili pregnly satılıyor bilginiz olsun.
Bulamadım orda da aradım yoktu allahımmmBen bahçecinim yanındaki büşra eczanesinde buldum hiç sıkıntı yaşamadım oraya sorun mutlaka orda
Alla alla pregnly de mi yok tillo da? Orada hep oluyordu birebir aynı şey ovitrelle ile. Ovitrelle türkiye geneli piyasada yok şu sıra. Bizim o zaman tesadüf bir eczaneye girmiştik orada da yoktu. Ben ağlamaklı oldum. Adamcağız sağ olsun yardımcı olmak için eczacıların olduğu bir whatsapp grubu varmış oraya yazdı. Herkes elimde yok falan diye cevap verdi. Eczacı numaramızı aldı biz çıktık artık. Derken aradı doğum evi hastanesinde varmış. Uça uça gittik almışken de iki tane aldım. İkiside tedavilerde gitti. Bir eczacıdan rica et grupları var onların yazsınlar sevaptır.Aşkım her ikisinde de bulamadım
Evet aşkım maalesef yoktu :) bakalım artım hayırlısı bizzat bulacağım, bulmaya da çalışıyorum peki senin tuttu mu ?Alla alla pregnly de mi yok tillo da? Orada hep oluyordu birebir aynı şey ovitrelle ile. Ovitrelle türkiye geneli piyasada yok şu sıra. Bizim o zaman tesadüf bir eczaneye girmiştik orada da yoktu. Ben ağlamaklı oldum. Adamcağız sağ olsun yardımcı olmak için eczacıların olduğu bir whatsapp grubu varmış oraya yazdı. Herkes elimde yok falan diye cevap verdi. Eczacı numaramızı aldı biz çıktık artık. Derken aradı doğum evi hastanesinde varmış. Uça uça gittik almışken de iki tane aldım. İkiside tedavilerde gitti. Bir eczacıdan rica et grupları var onların yazsınlar sevaptır.
Tuttu canım çok şükürEvet aşkım maalesef yoktu :) bakalım artım hayırlısı bizzat bulacağım, bulmaya da çalışıyorum peki senin tuttu mu ?![]()
Yarın aşkım bi arkadaşımda var bakalım nasıl yapsak yarın bir şekilde alacam peki tutması için neler yaptın çatlatma vurduktan sonra neler yaptınTuttu canım çok şükürsen dediğimi yap bir eczacıdan rica et tek tek gezmek çok zor. Belki buradan da biri yardımcı olur. Ne zamana kadar lazım sana?