Ovlasyon testi!!!kafam karisti yardim

nihayet55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2012
303
34
48
Merhaba arkadaslar size sirayla yapdigim ovu testlerini gostermek istiiyorum.lutfen beni aydinlatin kafam cok karisti.biz testim koyulasdigi andan itibaren calismaya basladik ve test solgunlasdigi gun sonuncu yakinlik oldu sonra zaten solgun artik dollenme ihtimali bitmis die burakdik,fakat ben arasdiirirken okudumki ikinci cizgi koyulasdiginda henuz catlama olmamis,24saat sonra olacak die..yani anlayacagiiz ben asil cift cizgi koulasdikdam sonra calisma yapmaliydim.ama tam tersi koyu oldugunda calisma yapdik ertesi soldu die burakdik..benmi yalnis anladim yoksa hakkaten solgunlasdiginda i asil olan vakitdi???lutfen cevaplayinnn

Spermler rahime girdikten sonra 48 saat yaşarlar.Ve yumurtlama 24 saat sürer. Eğer siz çizgi tam koyu iken ilişki yaşamışsanız çatlama zamanını kaçırmamışınızdır diye düşünüyorum ama keşke tam koyu olduktan sonra bir kere daha deneseydiniz.İnşallah yüzünüzü güldürecek haberler alırsınız

Cevabiniz ici pn cok tesekkur ederim ama biz zaten koyu oldugunda iliski yasadik,ama yailanlarla gore koyu oldugunda dana catlama is demek,catlayacakmiss..resimler var elimde ama ekleme yapamiorum

Cevabiniz ici pn cok tesekkur ederim ama biz zaten koyu oldugunda iliski yasadik,ama yailanlarla gore koyu oldugunda dana catlama is demek,catlayacakmiss..resimler var elimde ama ekleme yapamiorum

Tamam eğer koyu olduğunda ilişki yaşadıysanız spermler rahim içerisinde 48 saat duracağı için çizginin silik olduğu zamanıda yakalayacaktır. Ama tabi renk silikleştiğinde de deneseydiniz daha iyi olurdu.Artık kısmet inşallah olur

Aff aff deli kafamm nebileyim....moralim bozuldu yaaaa kayb etmis gibi his etdim kendimi..bisey sorcam ovulasyon olali 3gu gecti ama hala yumurtam olan tarafimda agri sizi var,sizce bu iyimidir kotumu???cunki adeta bende ovu sonrasi agrilar kayb olurdu ama simdi bilakiss

Ne desem bilemedim ki. Bende ovulasyon testiyle takip etmiştim bir ay kasığımda batma oldu sürekli ama hamile kalmadım.O yüzden fazla umutlanmadan bekleyip görmek en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…